MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 MARTIE 2016
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 MARTIE 2016. Liliana, dezamagita de unul dintre materialele al carui eroi au fost Marius si Ionut

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 MARTIE 2016. Emisiunea de luni a fost una care i-a lasat un gust amar Lilianei, una dintre cele mai indragite concurente ale acestui sezon. A inceput cu o cearta de proportii cu Lavinia, cele doua fete acuzandu-se reciprc de rautate si falsitate.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 MARTIE 2016. Acest episod a fost insa eclipsat de materialul prezentat spre finalul zilei in care Marius si Ionut, doi baieti cu care Liliana se intelegea destul de bine pana azi, au barfit „baieteste” pe seama colegei lui de competitie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 MARTIE 2016. Marius nu s-a sfiit sa remarce formele apetisante ale frumoasei brunete, marturisindu-i de altfel lui Ionut ca s-ar inchipui avand parte de momente intime cu Liliana. Desi nu a fost la fel de efervescent ca si pritenul sau, Ionut nu a parut deloc deranjat de ideea expusa de Marius.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 MARTIE 2016. Prezentarea materialului in direct a adus mare dezamagire pentru Liliana care a recunoscut ca ii vedea pe cei doi baieti ca pe doi buni amici si ca nu se astepta la astfel de remarci la adresa ei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 MARTIE 2016. Pus in fata faptului implinit, Marius a recunoscut ca de-a lungul vietii a avut parte de momente intime cu numeroase fete si ca acest lucru ii lipseste mult de cand a pasit in casa de la Stefanesti.

Vizibil deranjata de material, Nicoleta, actuala partenera de cuplu a lui Marius a spus ca stie despre trecutul aventuros al iubitului ei dar ca asteapta sa vada cum se va comporta acesta la iesirea din competitie.

Loredana, fata care de curand a format un cuplu cu Ionut, i-a luat partea partenerului ei subliniind ca astfel de materiale sunt date tendentios tocmai pentru a produce cearta intre concurenti in detrimentul materialelor „frumoase” in care cuplurile au diverse moemnte romantice.


23-54-18-439 de dbgfdgvcddasaas

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MARTIE 2016. Valentin: Catalin face un joc prin care cauta sa ma puna in dificultate!

Delia Ion

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 53 REZUMAT, 1 IUNIE 2017

Delia Ion

BILETUL ZILEI 1 DECEMBRIE 2016. Spartak Moscova se poate distanta in fruntea primei ligi din Rusia

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult