MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 OCTOMBRIE 2015. Valentin, eroul unui cosmar din care spera ca a iesit definitiv!

MIREASA PENTRU FIUL EMU 21 OCTOMBRIE 2015. Emisiune eveniment in platoul show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu”. Invitat de Mirela Boureanu Vaida pentru a comenta un material in care Aurel declarase ca stie cateva lucruri compromitatoare despre el, Valentin a sfarsit prin a-si povesti cea mai intunecata perioada a vietii sale.

MIREASA PENTRU FIUL EMU 21 OCTOMBRIE 2015. Valentin, un tanar de 23 de ani venit in Bucuresti in urma cu 5 ani din orasul Botosani, a suferit o adevarata trauma psihica dupa despartirea de fosta lui iubita. Fara orizont si fara sprijunul real al unor persoane apropiate, in conditiile in care era departe de familia lui, Valentin a cazut in patima jocurilor de noroc.

MIREASA PENTRU FIUL EMU 21 OCTOMBRIE 2015. Prea crud pentru a face fata lumii obscure a Capitalei, Valentin s-a trezit in cateva luni nu numai singur si fara de prieteni dar si indatorat in urma esecurilor suferite la mesele de poker.

MIREASA PENTRU FIUL EMU 21 OCTOMBRIE 2015. Valentin a dat cartile pe fata si a vorbit pentru prima oara detaliat despre viciul pe care l-a capatat in urma unei despartiri in care el a fost cel ranit. Pokerul a fost jocul de noroc care nu doar ca i-a consumat banii, dar l-a si afundat in datorii.

„Dupa ce m-am despartit de fosta mea, nu mai aveam pe nimeni. Am devenit oarecum dependent de poker. Tot ce munceam ajunegam sa pierd acolo pentru ca eram instabil emotional si nu vorbeam cu nimeni despre asta”, a declarat Valentin.

In urma datoriilor acumulate, Valentin a muncit cinci luni si si-a dat salariul complet pentru a le plati. In plus, acesta i-a cerut ajutorul mamei lui pentru a reveni la normal.

Valentin si fosta sa iubita s-au despartit dupa ce acesta a surprins-o pe fata in parc sarutându-se cu altcineva, in timp ce el facea jogging.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 5 REZUMAT, 19 IANUARIE 2018

Delia Ion

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 40 REZUMAT, 3 MAI 2018

Delia Ion

CASTIGATOR NEXT STAR, 7 APRILIE 2016. Cei mai talentati copii de pe scena NEXT STAR

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult