MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 SEPTEMBRIE 2015. Marius: Am un coleg trisor si unul cu gura sparta!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 SEPTEMBRIE 2015. Concurentii celui de-al patrulea sezon de „Mireasa pentru fiul meu” au depasit „luna de miere” si deja au inceput infruntarile pentru suprematie intre diferitele grupulete din casa.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 SEPTEMBRIE 2015. Marius pare a fi totusi pe cont propriu insa nu se tine departe de polemici cu alti competitori. Propus pentru eliminare la finalul galei saptamanale de sambata trecuta, Marius a oferit cateva explicatii pentru ceea ce-si doreste in aceasta competitie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 SEPTEMBRIE 2015. Marius si-a dorit sa amane cat mai mult posibil momentul in care sa le cunoasca pe fete tocmai din dorinta de a nu-i fi schimbata hotararea de a iesi din show. Dupa ce le-a cunoscut, nu mai este atta de sigur ca vrea sa plece acasa insa a tinut sa-i atace direct pe doi dintre baieti de care a spus ca „nu-i plac”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 SEPTEMBRIE 2015. Robert este piaza rea. Comportamentul lui l-a indignat pe Marius si l-a adus in stadiul in care acesta isi doreste sa iasa din casa.”Asa s-a obisnuit, ca Robert sa fie vocea lor, pentru ca are taria de caracter sa-si sustina parerea. Vine asta sa-mi fluture mie sapte medalii in fata? Ti-am zis, medaliile lui si trofeele lui sunt de pus in vitrina si atat!”, declara Marius, suparat pe situatia in care se afla.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 SEPTEMBRIE 2015. Marius a fost incurajat de Eduard sa ramana si i-a spus ca nu si-a acordat sansa sa cunoasca toate fetele din competitie. „Pierd afara o gramada de lucruri foarte importante. Pentru ce, ca sa cunosc niste fete? Sincer, asta e ultimul lucru pe care-l am in cap acum. Singurele persoane care nu-mi plac in casa asta sunt un trisor si o gura sparta!”, se destainuie Marius, exprimandu-si supararile legate de Valentin si Robert.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 14 REZUMAT, 7 APRILIE 2017

Delia Ion

PROGRAM SUPERBET PASTE 2017. PROGRAM SUPERBET 15 APRILIE, 16 APRILIE SI 17 APRILIE 2017.

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mirela Boureanu Vaida revine in rolul de moderatoare la jumatatea lunii mai

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult