5.3 C
România
29 noiembrie 2021
MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 DECEMBRIE
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 DECEMBRIE 2015. Tudor si Aurel asteapta pana miercuri sa vada cine va pleca in Dubai!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 DECEMBRE 2015. Marti ar fi trebuit sa fie ziua in care se decidea cine va fi baiatul care va castiga cursa spre Dubai. Ar fi trebuit caci intre orele 14:00 si 16:00 telespectatorii show-ului matrmonial „Mireasa pentru fiul meu” au fost martorii unui „spectacol” total nereusit.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 DECEMBRE 2015. In platou a fost invitat pentru a modera concursul acelasi Andrei, component al formatiei muzicale Alb si Negru. La fel ca si in cazul competitiei la fete castigata in cele din urma de Emilia.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 DECEMBRE 2015. De aceasta data, prestatia lui Andrei nu numai ca a lasat de dorit insa a sporit si starea de nervozitate din randul celor implicat in competitie dar si in randurile numerosilor fani ai show-ului.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 DECEMBRE 2015. Probabil la indicatiile „pretioase” ale stafului, Andrei a prelungit nepermis de mult finala dintre Tudor si Aurel. In loc sa ofere un plus de suspans deciziei finale, Andrei a reusit doar sa alimenteze semnele de intrebare asupra corectitudinii si a modului obiectiv in care se desfasoara competia.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 DECEMBRE 2015. Pe scurt, nici Tudor dar nici Aurel nu au ghicit cele patru avioane ascunse sub cutii, conditie necesara pentru castigarea cursei spre Dubai. A deranjat insa faptul ca operatiunea care ar fi trebuit sa dureze cateva minute a fost prelungita artificial timp de doua ore, intrerupte de foarte multe pauze de publicitate.

O alta mare problema a concursului de azi a fost distribuirea inegala a timpului acordat celor doi concurenti. Asa cum si Valentina remarcase inca de pe parcursul emisiunii desfasurate in direct, in timp ce Tudor a avut la dispozitie mai mult de o ora pentru a descoperii cele patru avioane ascunse sub cutii, Aurel a trebuit sa se decida in 20 de minute.

Chiar daca niciunul dintre concurenti nu si-a atins obiectivul, impresia generala exprimata de foarte multi telespectatori, pe retelele de socializare, a fost aceea a unui concurs inechitabil.

Mai mult decat atat, multi dintre fanii MPFM5 au marturisit nu numai ca prestatia lui Andrei i-a plictisit dar i-a si enervat suficient de mult incat, in ciuda faptului ca erau interesati de aflarea deznodamantului concursului, au schimbat programul tv, nu inainte de a murmura cateva cuvinte grele la adresa stafului show-ului matrimonial.

Stiri pe aceeasi tema

PROGRAM BET ARENA CAFE DE CRACIUN 2015 SI REVELION 2016. PROGRAM PARIURI 24, 25 , 26, 31 DECEMBRIE 2015 SI 1, 2 IANUARIE 2016

Delia Ion

PROGRAM CASA PARIURILOR CRACIUN 2017. PROGRAM CASA PARIURILOR 24, 25 si 25 DECEMBRIE 2017

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 SEPTEMBRIE 2015. Robert: Vei purta mereu un loc special in inima mea!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult