MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 FEBRUARIE 2016
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 FEBRUARIE 2016. Petrecerea organizata sambata seara in casa baietilor, plina de momente incendiare oferite de noii concurenti

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 FEBRUARIE 2016. Intrarea celor patru fete noi in competitie a respectat tiparul de acum doua saptamani aplicat si in cazul noilor concurenti. Nou-intratele in casa MPFM5 au ramas in casa baietilor unde a fost organizata o petrecere de acomodare, in timp ce vechile concurente i-au privit pe plasma dar au si incercat sa se binedispuna in casa in care au loc de regula emisiunile desfasurate in direct.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 FEBRUARIE 2016. Cum era de asteptat, atentia a fost polarizata de petrecerea din casa baietilor acolo unde concurentii care nu sunt implicati intr-un cuplu, exceptie Tudor, au incercat sa le cunoasca cat mai bine pe noiel fete.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 FEBRUARIE 2016. S-a glumit, s-a dansat, s-a cantat si totul a parut a fi o petrecere reusita dominata de buna dispozitie si veselie, uneori chiar peste limita chefurilor obisnuite de la finalul fiecarei saptamani.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 FEBRUARIE 2016. Cum dintre petrecareti era greu sa nu se desprinda cativa remarcati, acestia au fost Marius, „glumetul” MPFM5, Florin, foarte activ pe ringul de dans, si Tatiana care a atras atentia prin lipsa ei de inhibitii dar si prin rochita prea scurta pentru niste dansur care presupuneau si ceva piruete.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 FEBRUARIE 2016. Unora le-a placut ceea ce au vazut in momentele in care rochita Tatianei s-a ridicat nepermis de mult insa au fost si voci care au dezaprobat show-ul nedorit, cel mai vehement fiind Tudor care, pe parcursul emisiunii de luni, a recunoscut ca „este dezgustat” de cele intamplate la petrecerea de sambata seara.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 FEBRUARIE 2015. Laurentiu si Marianita, la fel de indragostiti si dupa un an si jumatate de relatie

Delia Ion

PRIZONIERA DRAGOSTEI EPISODUL 16, 18 SEPTEMBRIE 2015. Yigit recunoaste in fata familiei ca Nur este sotia lui

Cristiana Petrariu Bota

ADEVARUL DRAMATIC DESPRE FUGA LUI PETRU DIN CASA MIREASA PENTRU FIUL MEU, DEZVALUIT DE UN CONCURENT

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult