MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 IANUARIE 2016
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 IANUARIE 2016. Eveniment surpriza care ar putea schimba desfasurarea MPFM5

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 IANUARIE 2016. Conflictul deschis de cateva saptamani dintre Valentin, sustinut de Adriana, si Ciprian a parut inegal inca de la inceput. Cuplul Valentin-Adriana este cel mai votat din acest sezon de „Mireasa pentru fiul meu”, in timp ce „adversarul” lor nu este printe concurentii protejati de public, atunci cand s-a pus problema voturilor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 IANUARIE 2016. Pornit din motive care au parut „simpliste” multora dintre telespectatori, conflictul dintre cele doua parti a luat amploare, Ciprian fiind salvat in ultimul moment de la eliminare de initiativa mamei sale de a dona banii castigati pana in prezent, dupa ce fusese nominalizat de Valentin sa paraseasca show-ul.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 IANUARIE 2016. Convins de superioritatea sa evidenta, la capitolul simpatie la public, Valentin a continuat sa-l ameninte pe Ciprian chiar si pe parcursul emisiunilor desfasurate in direct afirmand ca va face tot posibilul sa-l elimine din competitie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 IANUARIE 2016. Dar uneori dorintele exprese ale celor mai votati concurenti ai unui sezon nasc reactii neasteptate in randul sustinatorilor altor cocnureti sau fosti concurenti care isi fac un adevarat tel in a „lupta” cu trufia celor care se cred deja castigatori si „stapani” ai voturilor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 IANUARIE 2016. Sunt sanse sa se fi intamplat acelasi lucru si in actualul context de la MPFM5 caci, de curand, Ciprian a primit un buchet de flori din partea „laborantilor”, sustinatorii fostului concurent Emanuel, acestia promitandu-i ca-l vor sustine cu voturi pentru a fi protejat de atacurile cuplului Valentin-Adriana.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 IANUARIE 2016. O veste incurajatoare pentru Ciprian al carui obiectiv declarat este formarea unui cuplu cu o posibila pretendenta care va intra in casa, in luna februarie, desi toti fanii MPFM5 isi aduc aminte ca intre el si Emanuel era o relatie tensionata, fostul preferat al „laborantilor” fiind cel care il numea Ciprinol pe colegul sau de competitie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 IANUARIE 2016. Dar cum romanii au un bun proverb, „fa-te frate cu Necuratul, pana trecu puntea”, asa si Ciprian, aflat intr-un moment de mare dificultate, ar fi gata sa faca un compromis pentru a trece cu bine de nominalizarile perechii Valentin-Adriana.

Stiri pe aceeasi tema

INIMA DE FRATE EPISODUL 2, 7 IULIE 2015. Kuzey este indragostit de Cemre si devine gelos pe fratele sau

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Catalina acuzata de unii fani MPFM4 ca ascunde un mare secret

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Fosta concurenta MPFM3: Am vesti minunate! Astept o minunata fiinta!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult