CRISTI
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 IULIE 2015. Cristi: Cred ca voi vinde masina castigata!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 IULIE 2015. Cristi este omul momentului in casa show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu”, acest lucru datorandu-se faptului ca el a castigat masina pusa ca premiu de producatorii emisiunii, dupa mai multe probe extrem de solicitante din punct de vedere fizic si psihic.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 IULIE 2015. Cum era si firesc, a fost interogat in privinta planurilor pe care le va avea cu masina castigata, dupa finalul acestei stagiuni. Raspunsul lui Cristi a fost unul care a demonstrat faptul ca nu s-a lasat dus de valul castigarii unui premiu important.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 IULIE 2015. Nemteanul a marturisit ca, in acest moment, se gandeste foarte serios sa vanta autoturismul recent castigat costient fiind de faptul ca acesta este peste „cota” lui. Banii obtinuti ar urma sa fie investiti in achizitionarea unei masini mai ieftine.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 IULIE 2015. „Nu stiu ce voi face cu ea, poate ca o voi vinde , voi cumpara o masina mai ieftina, iar cu restul banilor fac altceva. Sau poate ma atasez de ea si nu o mai dau. In masina la mine nu se va fuma. Asta e clar”, a declarat Cristi, in timpul emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”, de la Antena 1.

Stiri pe aceeasi tema

UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 26 de luni 29 SEPTEMBRIE 2015. Macit recunoaste in fata lui Neriman ca se logodeste cu Pelin

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Fanii lui Elly, victorie zdrobitoare asupra Biancai!

Delia Ion

IN PUII MEI, NOIEMBRIE 2016. Malone are probleme cu stomacul la casa regala. VIDEO

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult