9.3 C
România
25 octombrie 2020
NICOLAE SI CATALINA
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 IUNIE 2015. Mama Catalinei: Nicolae nu dovedeste ca are sentimente pentru fiica mea!

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Tensiunea finalului de stagiune incepe sa-si spuna cuvantul pentru mai multe dintre cuplurile angrenate in sezonul 4 „Mireasa pentru fiul meu”. Este si cazul relatiei dintre Nicolae si Catalina, cel mai tanar dintre cuplurile MPFM4.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Se vorbeste chiar de despartire in conditiile in care Catalina reclama faptul ca actualul ei iubit manifesta prea multa raceala fata de ea. Catalina pare a nu fi de acord cu directia spre care se indreapta relatia ei cu Nicolae si, pe parcursul emisiunii de luni, 22 iunie, cea mai noua dintre concurentele MPFM4 a izbucnit in plans.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Desi Nicolae a cautat sa-si impace partenera, era evident ca pentru ei a trecut „luna de miere” in care cei doi pareau a se intelege „din priviri”. Aliata neconditionata a fiului doameni Maria, pe vremea zilelor petrecute in casa de la Stefanesti, doamna Angela, mama Catalinei, a tinut sa intre si ea in direct, telefonic, pentru a-si exprima un punct de vedere.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. „Nicolae, nu dovedesti ca ai sentimente pentru fiica mea! Cand plange, tu o acuzi ca se victimizeaza!”, a spus doamna Angela.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Nicolae a ales sa taca pe parcursul acestei discutii, spunand ca sentimentele lui se vor vedea pe parcurs, dar in acelasi timp si-a recunoscut partea lui de vina.

Catalina si Nicolae MPFM formeaza un cuplu destul de sustinut din casa Mireasa pentru fiul meu, cei doi clasandu-se si pe locul doi in clasamentul voturilor.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 61 REZUMAT, 13 IUNIE 2017

Delia Ion

REZULTATE BACALAUREAT 2015: Rezultate BAC 2015 sesiunea speciala, afisate de inspectorate. NOTE BAC 2015

Cristiana Petrariu Bota

STEAUA SUFLETULUI EPISODUL 3 REZUMAT, 8 DECEMBRIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult