21.1 C
România
24 septembrie 2023
MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 MARTIE 2016
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 MARTIE 2016. Doamna Luiza: Prin tot ceea ce face, Valentin vrea sa dea bine la camere!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 MARTIE 2016. Primul loc ocupat de Valentin in topul general al voturilor exprimate de telespectatori pare a-i atrage lui Valentin tot mai multi contestatari in randul colegilor de competitie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 MARTIE 2016. Ultimii inscrisi pe acesta lista sunt Tudor si doamna Luiza, cei doi readucand in discutie un subiect abordat si in alte zile: talentul „actoricesc” al lui Valentin cu ajutorul caruia vrea sa „dea bine” in fata telespectatorilor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 MARTIE 2016. Mai mult, Tudor a fost surprins afirmand in fata cuplului Constantin-Mihaela ca Valentin este protejat de staff in conditiile in care nu sunt date in direct si materiale in care acesta sa apara intr-o lumina nefavorabila.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 MARTIE 2016. Rugat de Mirela Boureanu Vaida sa dea detalii, Tudor a subliniat ca, desi Valentin afirmase raspicat ca el respecta cu sfintenie duminca, ca zi de sarbatoare in care nu trebuie sa se faca treaba, in ultima duminica, atunci cand baietii au ajuns in casa fetelor, Valentin le-a cerut baietilor sa se apuce de curatenie, stiind ca este in centrul tutror camerelor de supraveghere.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 MARTIE 2016. Valentin a tinut sa-l contrazica pe Tudor, specificand ca nu a facut treaba ci doar „a dat cu matura” deoarece stia ca a doua zi urma sa fie randul la curatenie pentru echipa din care facea parte si Adriana, iubita lui.

Disputa dintre cei doi a devenit din ce in ce mai apriga, moment in care Valentin i-a reamintit lui Tudor ca nu este obligat sa-i suporte flatulatiile trase prin casa beietilor si nici limbajul „licentios” care trebuie „bipuit”.

Doamna Luiza s-a simtit nevoita sa intervina in sprijinul fiului ei reprosandu-i lui Valentin ca, la un moment dat, si-a anuntat fanii ca Tudor a cazut in digratia sa. Din perspectiva doamnei Luiza, aceasta a fost o noua dovada care demonstreeaza ca Valentin nu se sfieste sa profite la maxim de puterea pe care i-o da sutinerea masiva din partea fanilor.

Spre finalul contrelor verbale, Valentin a tinut sa remarca faptul ca Tudor este definit de injuraturile folosite foarte des dar si ce celebrele flatulatii moment in care ful doamnei Luiza a spus despre cele din urma ca este modul prin care el isi exprima ceea ce gandeste despre Valentin.

Related posts

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 NOIEMBRIE 2015. Cuplul Nicolae-Loredana a devenit istorie inainte de a prinde contur cu adevarat

Delia Ion

EDU.RO REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2016 CONSTANTA

Lucy Ionesco

GALA BRAVO AI STIL, 8 IULIE 2017. Concurenta eliminata din gala cu tematica „Prima intalnire”

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult