Life

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 MARTIE: Finala specataculoasa si doi noi concurenti propusi pentru eliminare

Finala saptamanala mai putin tensionata la Mireasa pentru fiul meu fata de cea precedenta, in care Laurentiu si Marianita, cel mai vechi cuplu din Casa, de la acel moment, a fost elimnat din competitie.

Concurentii ramasi au de luptat, in continuare, pentru premiul cel mare insa si pentru un alt premiu important, o masina.

Pentru aceasta, cele doua echipe ramase in cursa, cea verde si cea rosie, au sustinut o proba, denumita „proba obstacolelor”.

Spectacol si adrenalina si o castigatoare, aceasta fiind echipa verde, din care fac parte Andrei, Cristina, Traian, Corina si Iuliana.

Inaintea acestei finale, Corina si Traian au primit sfaturi, telefonic, de la parintii ramasi acasa.
Corina a purtat un dialog cu mama sa, mult mai calm si mai placut decat cele cu care eram obisnuiti, in urma cu cateva saptamani.

Interesant a afost insa dialogul dintre Traian si tatal lui, cunoscut pentru parerile exprimate in mod direct. Traian senior si-a invatat fiul sa acorde o atentie mai mare relatiei pe care o are cu iubita sa Corina in detrimentul prieteniei foarte apropiate pe care o are cu Andrei, vazut de sotul Iulianei ca un concurent al fiului sau.

A fost o finala saptamanala in care parintii concurentilor au avut un cuvant greu de spus.
In platou a fost prezenta Georgeta, mama Florinei, care a discutat minute in sir despre relatia pe care fata sa o are cu Laur dar si despre cateva concurente, intrate in acelasi timp in Casa, ca si fata ei.

Georgeta le-a acuzat pe Giorgiana si Silvia ca dau dovada de rautate, impotriva Florinei, cauzata de gelozia nascuta din faptul ca Florina a fost singura dintre noile venite in competitie, care a reusit sa-si formeze un cuplu.

Mama Florinei nu are insa o parere foarte buna despre Laur. Vede in acesta un baiat caruia ii place sa se uite dupa mai multe fete, in acelasi timp, aproband, in acest fel, afirmatia Georgianei care a declarat ca Laur nu o iubeste pe Florina si ca el doar asteapta un semn venit dinspre Oana, pentru a face un cuplu cu aceasta.
Si Oana a confirmat interesul lui Laur pentru ea, lucru negat insa cu vehementa de baiat.
S-a trecut la votul care desemneaza pe concurentii pasibili de a fi eliminati, in finala saptamanii viitoare.
Cei aflati in pericol sunt Aurelian si Georgiana, doi dintre competitorii intrati in Casa, in acest an, niciunul dintre ei nefiind implicat, in acest moment, intr-o relatie.

Stiri pe aceeasi tema

Cum sa ai noroc la bani. Arborele Banilor chiar exista!

Bogdan

MPFM 3: Robert a fost eliminat de Comisia de Disciplina

Bogdan

Pornhub a lansat TwerkingButt, jucaria sexuala care duce omenirea intr-o noua era sexuala. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult