EMILIA MPFM5
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 OCTOMBRIE 2015. EMILIA s-a indragostit de unul dintre baietii pe care ii vede zilnic in casa MPFM5

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 OCTOMBRIE 2015. Emilia este una dintre petele de culoare ale acestui sezon de „Mireasa pentru fiul meu”. Originara din Republica Moldova, Emilia a impresionat prin jovialitatea de care a dat dovata pe parcursul saptamanilor petrecute in aceasta competitie dar si prin stilul ei deschis, fiind una dintre concurentele care nu s-au sfiit sa spuna intotdeauna lucrurilor pe nume.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 OCTOMBRIE 2015. Primul baiat interesat de ea a fost Alexandru insa este clat pentru toata lumea ca intre ei nu poate fi vorba de o relatie sentimentala. Mult mai „trecuta prin viata” fata de Alexandru, Emilia nu s-ar fi putut regasi intr-un cuplu cu acesta motiv pentru care, in scurt timp, a refuzat sa-si mai petreaca timpul in preajma acestuia.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 OCTOMBRIE 2015. De acel moment, Emilia nu s-a mai apropiat de niciun baiat acest lucru neinsemnat insa ca nu i-a mai atras nimeni atenti de cand este concurenta MPFM5.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 OCTOMBRIE 2015. Emilia de la „Mireasa pentru fiul meu” a pus ochii pe un barbat din afara casei „Mireasa pentru fiul meu”, dar se vad zilnic.

Fata pare sa fi fost emotionata pana peste cap atunci cand moderatoarea emisiunii si-a dat seama de sentimentele pe care le ascunde. Emilia a declarat ca este indragostita de un barbat, dar nu de unul care se afla in Casa Baietilor.

In schimb, incet-incet, ea a marturisit despre ce e vorba: ii place de un cameraman.

„Nu e vorba de chestiile astea, l-am simpatizat la inceput dar nu e vorba de cand a venit aici, e vorba de mai devreme, si…(…) Cred ca e normal sa simpatizezi ceva. Daca ii traduceti numele are nume de sfant”, a ras Emilia.

Stiri pe aceeasi tema

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 97 REZUMAT, 31 MARTIE 2017. Ozan porneste un razboi deschis cu Dilara si cu Cihan

Delia Ion

CASTIGATORI ROMANII AU TALENT 2016. Ei sunt concurentii din finala Romanii au Talent din 3 iunie 2016!

Cristiana Petrariu Bota

CAUCIUCURI DE IARNA 2016. Ce prevede Legea cauciucurilor de iarna, cand punem anvelopele de iarna

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult