Life

MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 APRILIE 2014. Andrei: Viorel a fost marioneta Oanei!

Sarbatorile pascale nu au avut deloc darul de a linisti atmosfera din Casa de la Mireasa pentru fiul meu. Dimpotriva, vizitele facute de rude sau de prietenii cei mai apropiati au dus la dezgroparea unor subiecte tensionate care abia fusesera date uitarii sau, mai grav, la aparitia altora noi care au tensionat si mai mult relatiile dintre competitori.

Dupa despartirea de Viorel, Oana a revenit in centrul discutiilor purtate de concurenti, majoritatea baietilor neavand cuvinte de lauda la adresa invatatoarei din Bacau.

Raymond si Andrei apreciaza drept foarte calma reactia lui Viorel la cele intamplate in ultimele zile.

Raymond: „Eu daca eram in locul lui Viorel, azi eram deja descalificat!„, completand in timpul emisunii in direct ca el se referea la faptul ca Viorel, dupa certurile purtate cu Oana, a reactionat cu mult mai calm decat ar fi facut-o el.

Andrei: „Si eu la fel. Lumea nu intelege ca Oana l-a schimabt pe Viorel, l-a manipulat tot timpul si l-a facut cum a vrut ea.

Si Alin a intrat in discutie, admitand ca, la un moment dat era gata sa renunte la unele principii ale sale pentru a forma un cumplu cu Oana: „Daca nu era mama ajungeam la fel ca Viorel.”

Concluzia a fost trasa tot de Andrei, in opinia caruia Viorel nu a fost decat o victima a Oanei: „Viorel a pus foarte mult suflet de la inceput, in aceasta relatie, si datorita faptului ca Oana nu s-a implicat prea mult l-a determinat pe Viorel sa observe, cu timpul, anumite gesturi ale Oanei, care il enervau. Pentru ca nu mai mergea relatia, Viorel dadea cei mai urat din el!

Ultima replica i-a apartinut Oanei insa nu a convins pe niciunul dintre cei care au acuzat-o: „Cu riscul umilintei, am dat totul pentru relatia asta.”

Stiri pe aceeasi tema

Studentii de la UMF Carol Davila se intalnesc cu Virgil Iantu in emisiunea de cultura generala „Castiga Romania”

Ioana Badulescu

Batoane crocante de ciocolata, un desert delicios de la Flory Kitchen

Cristiana Petrariu Bota

Sezonul cultural comun Franta-Romania a intrat intr-un ritm alert, cu mai multe manifestari in Hexagon

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult