11.7 C
România
27 septembrie 2022
MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 FEBRUARIE 2016
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 FEBRUARIE 2016. MPFM5 mereu surprinzator. Solicitare inedita venita din partea celui mai viu cuplu al stagiunii

MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 FEBRUARIE 2016. Aurel si Valentina au statutul de cel mai „viu” cuplu al acestui sezon de „Mireasa pentru fiul meu”. La ei am putut vedea scene extrem de pasionale dar si certuri de pomina, pe ei i-am putut remarca in calitatea de echipa aproape perfecta (ex.cursa pentru Dubai) dar si in ipostaza a doi iubiti cu opinii si mentalitati extrem de diferite.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 FEBRUARIE 2016. Dupa intrarea noilor concurenti in competitie, Aurel si Valentina au fost „eroii” unor scene in care multi dintre telespectatorii MPFM5 au vazut semne evidente de agresivitate venite din partea lui Aurel fata de iubita lui.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 FEBRUARIE 2016. Probabil ca ei au constientizat gravitatea gesturilor lor si au decis de comun acord sa fie mult mai rezervati in aceste zile. Mai mult decat atat, nemultumiti de turnura non-matrimoniala pe care pare a fi luat-o show-ul de la intrarea noilor baieti si a noilor fete in competitie, cei doi indragostiti au decis sa solicite staff-ului sa le ofere posibilitatea de a parasi definitiv casa de la Stefanesti.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 FEBRUARIE 2016. Aurel si Valentina au declarat la unison, pe parcursul emisiunii de mart, ca, pentru ei, scopul emisiunii a fost atins. S-au cunoscut, s-au indragostit si acum sunt pregatiti sa-si continuie povestea de iubire si in viata de afara.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 FEBRUARIE 2016. Totodata au facut o cerere mai putin obisnuita pentru MPFM. Ei au solicitat producatorilor emisiunii ca, inainte de a parasi competitia, sa le faciliteze intrarea unui ofitel al starii civile care sa-i casatoreasca civil.

”Vrem sa plecam de aici amandoi. Am vrea ca sambata sa vina aici Ofiterul Starii Civile sau sa ne deschida poarta si sa putem pleca impreuna. Va rugam sa nu ne mai votati”, a transmis Valentina in emisiunea de astazi.

Ei au mai marturisit si ca nu mai vor sa vorbeasca in cadrul emisiuni.

Related posts

STEAUA SUFLETULUI EPISODUL 20 REZUMAT, 4 IANUARIE 2018

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mirela Boureanu Vaida revine in rolul de moderatoare la jumatatea lunii mai

Delia Ion

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 15 REZUMAT, 1 NOIEMBRIE 2016. Incepe advaratul razboi dintre Defne si Elif

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult