EMILIA MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 OCTOMBRIE 2015. Emilia si Mihai, la limita dintre replici dure si gesturi violente

MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 OCTOMBRIE 2015. Emilia pare a fi una dintre concurentele care dau substanta sezonului 5 „Mireasa pentru fiul meu”. Naturala si energica, telespectatorii o pot vedea pe Emilia cand foarte zambitoare si bine dispusa dar si pusa pe harta atunci cand se simte neindreptatita.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 OCTOMBRIE 2015. Concursul pentru sejurul in Dubai dintre echipa ALBASTA si echipa ROSIE provoaca dispute aprige intre „rivali” care uneori tind sa depaseasca o anumita limita.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 OCTOMBRIE 2015. Aflati in competitie, Emilia a avut un schimb dur de replici cu Mihai. In timp ce Mihai s-a rezumat la cateva remarci nepotrivite, Emilia a parut chiar mai tensionata decat colegul sau de show, dand semne chiar de violenta.

Incidentul s-a petrecut in cadrul celui mai urmarit reality-show matrimonial! Au incercat sa se joace pe echipe, insa acest lucru nu a fost posibil fara sa si certuri. Auzind-o pe Emilia cum tipa in afara camerei unde s-a intamplat intreaga scena, Mihai i-a spus Emiliei sa mai taca din gura ca o va arunca peste gard. Aceasta a sarit ca arsa si s-a intors, moment in care s-a luat de el.

„Tu mie mi-ai zis ca m-arunci peste gard? Iti mai fac o alunita pe celalalt obraz, fii atent! Catel!” , l-a atentionat Emilia pe Mihai.

Trimisa inapoi in echipa albastra, Emilia a raspuns revoltata: „Slabanogul! Doua bete infipte…”. Dupa incident, toti din echipa adversara echipei albastre din care Emilia facea parte, au inceput sa ii ia apararea colegului lor.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 11 REZUMAT, 2 FEBRUARIE 2018

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 10 NOIEMBRIE 2016. Liliana, fosta concurenta MPFM: Nu am mintit in emisiune

Bogdan

TE VREAU LANGA MINE 13 OCTOMBRIE 2015. Andreea eliminata din emisiune prin intermediul unui sondaj de pe Facebook

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult