MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 AUGUST 2015. Grigore si Mariana MPFM3, dragostea pluteste in aer!

Delia Ion
By Delia Ion august 24, 2015 23:33

MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 AUGUST 2015. Grigore si Mariana MPFM3, dragostea pluteste in aer!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 AUGUST 2015. Sezonul 3 al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” a fost considerat de multi dintre telespectatorii sai fideli drept cea mai reusita editie dintre cele transmise de televiziunea Antena 1.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 AUGUST 2015. Cuplurile care s-au bucurat de cea mai mare priza la public au fost Raymond-Constantina, castigatorii sezonului, si Andrei-Cristina, doi dintre cei mai spectaculosi concurenti din istoria acestui show.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 AUGUST 2015. Desi aflati mai mareu in umbra celor doua cupluri, Grigore si Mariana nu au stat deloc mai prejos la capitolul sentimente adevarate caci toti fanii MPFM3 au vazut in ei doi tineri foarte indragistiti unul de altul care, de altfel, au mers mai departe in a accepta sa faca nunta in marea finala.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 AUGUST 2015. Periodic cei doi iubiti au transmis mesaje pe Facebook fanilor sai, imaginile postate fiind dovada vie a faptului ca relatia dintre ei merge mai bine ca oricand.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 AUGUST 2015. De curand, Grigore si Mariana au avut parte de un sejur de poveste intr-una dintre statiunile de la malul marii.

Totul a fost perfect caci este clar: sentimentele lor sunt la fel de vii ca in urma cu un an si i-au impresionat chiar si pe turistii de pe litoral.

“A fost o vacanta foarte frumoasa. Chiar daca vremea nu prea a tinut cu noi, ne-am distrat, ne-am relaxat si am petrecut clipe minunate impreuna. Ne-am plimbat, am stat la plaja, am facut baie in mare. Am fost la discoteca, am cules scoici, ne-am plimbat cu barca, am mancat inghetata, am fost in parcul de distractii si am adunat multe amintiri de neuitat”, a scris Grigore la descrierea imaginilor de pe Facebook.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.