-0.2 C
România
25 octombrie 2021
MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 IANUARIE 2016
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 IANUARIE 2016. Fanii show-ului nu ezita sa-i compare pe Adriana si Valentin cu perechea Cristian-Elly

MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 IANUARIE 2016. Sezonul cu numarul 5 al show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” se apropie de jumatatea lui si, inevitabil, incep sa apara comparatiile cu stagiunile precedente, cea mai frecventa „competitie” fiind cea cu MPFM4, editie castigata fara drept de apel de cuplul Cristian-Elly.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 IANUARIE 2016. Comparatia este alimentata se de imaginile postate periodic pe Facebook in care fostii concurenti MPFM4 apar impreuna la diverse reuniuni. Cea mai recenta a avut loc cu ocazia zilei de nastere a Simonei, finalista a editiei incheiate in august 2015.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 IANUARIE 2016. Marea surpriza a fost prezenta la petrecere a perechii Cristian-Elly care, pana in prezent, declinasera orice invitatie venita dn partea fostilor colegi de show, in conditiile in care au avut numeroase excursii atat in tara cat si in strainatate.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 IANUARIE 2016. Printre persoanele care au onorat-o pe Simona cu prezenta la mica petrecere a fost si Danut care pare a fi ingropat definitiv securea razboiului cu gasca ai carei principali reprezentanti ai fost Crostian si Marian care, de altfel, au si influentat soarta duelului Simona-Danut pentru ultimul loc in finala MPFM4.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 IANUARIE 2016. Care ar fi comparatia cu actualul sezon de „Mireasa pentru fiul meu”? Fanii show-ului matrimonial au tinut puna in balanta felul in care Cristian si Elly au stiut sa-i tina langa ei pe ceilalti concurenti, fara scandaluri inutile, in timp ce actualii lideri ai topurilor de simpatie de la MPFM5, Adriana si Valentin, provoaca numeroase discutii in contradictoriu cu ceilalti colegi de competitie, fiind gata in orice moment de a propune pentru eliminare pe oricare dintre concurentii fata de care au si spus ca nu simt prietenie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 IANUARIE 2016. Un nou motiv pentru telespectatorii fideli ai emisiunii moderate de Mirela Boureanu Vaida de a considera ca „Mireasa pentru fiul meu” nu mai este „ceea ce a fost candva” de vreme ce pentru concurenti primeaza beneficiile materiale si cadourile trimise de fani, in detrimentul povestilor de iubire cu care show-ul isi obisnuise publicul mai ales in primele sale sezoane.

Stiri pe aceeasi tema

TRADAREA EPISODUL 109 DE LUNI 13 APRILIE 2015. Cemile semneaza actele de divort si Mete este transferat la inchisoare

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cuplul Cristian-Elly, a devenit tinta preferata a contestatarilor celui mai cunoscut show matrimonial

Delia Ion

KOSEM EPISODUL 22 REZUMAT 28 FEBRUARIE 2017 . Kosem o elimina pe cadana favorita insa are parte de o surpiza neplacuta

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult