MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 SEPTEMBRIE 2015. Concurentii cred ca Valentin s-a jucat cu sentimentele Ellei

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Valentin este concurentul sezonului 5 „Mireasa pentru fiul meu” care a reusit ca in scurt timp de la debutul competitiei sa-i intoarca pe toti baietii impotriva lui si chiar o parte insemnata a fetelor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Desi in aparenta este un baiat la locul lui, educat si mereu cu raspunsuri la toate intrebarile venite atat de la colegi cat si de la moderatoarea Mirela Boureanu Vaida, Valentin este perceput in casa de la Stefanesti drept un om fals care a intrat in show cu un plan bine stabilit cu multe zile ininate de a deveni concurent MPFM.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cei mai inversunati contestatari ai sai sunt Robert si Eduard care nu se sfiesc sa spuna ca Valentin a pendulat deja intre mai multe fete cu care ar fi dorit sa formeze un cuplu in functie de oportunitati si de sansele relatiei de a fi votata de public.

In prezent, Valentin se declara interesat de a forma un cuplu cu Liliana dupa ce anterior se aratase interesat de Ella si de Adriana. Robert a speculat acest aspect subliniind ca Valentin „s-a jucat cu sentimentele Ellei”, o fata deosebita cum a dorit sa remarce si Eduard dspre care crede ca „este numai un zambet”.

Luiza si Adrian aau dezbatut si ele tema evolutiei lui Valentin in aceasta competitie. Adriana s-a aratat si ea contrariata de faptul ca Valentin vorbeste doar din perspectiva impresiei pe cae o face in fata publicului telespectator.

In spirijinul acestei afirmatii, Adriana si-a amintit cum intr-o discutie cu acesta, Valentin se arata extrem de bucuros ca publicul i-a dat dreptate in „razboiul” cu ceilalti baieti.

Luiza a completat-o pe concurenta aducand-si aminte ca Valentin declarase inca din microbuzul care ii aducea de la hotel la prima emisiune ca el este prezent in show doar pentru a-si face publicitate si pentru a-si infiinta o firma cu care sa prospere.

Si Mihaela si Marius au ajuns la concluzia ca Valentin s-a jucat cu sentimentele Ellei chiar daca acesta nu a vut sa-l acuze pe cel despre care toata casa vorbeste si s-a rezumat sa afirme despre acesta ca este un baiat „frumos si educat” dar care este „prea linistit” pentru ea.

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 15 SEPTEMBRIE 2016. Steaua si Astra, meciuri dificile in Europa Ligue

Delia Ion

KOSEM EP. 9 REZUMAT, 6 FEBRUARIE 2017. Kosem reuseste sa-l convinga pe Ahmet sa renunte la exilul sultanei Safiye

Delia Ion

BILETUL ZILEI 14 IUNIE 2017. Miza mare intre Huesca si Getafe: promovarea in La Liga

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult