-0.2 C
România
27 octombrie 2021
MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 FEBRUARIE 2016
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 FEBRUARIE 2016. Spectacol nedotit pe parcursul emisiunii de joi, cu Valentina in rol principal

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 FEBRUARIE 2016. Aurel si Valentina este cuplul de la MPFM5 care si-a exprimat recent dorinta de a intra in cursa spre eliminarea din competitie, dupa sase luni traite in casa de la Stefanesti, cu numeroase lucruri bune dar si cu implicarea in cateva scandaluri de marca.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 FEBRUARIE 2016. Cei doi au intrat de mai multe ori in atentia telespectatorilor prin scenele lor extrem de pasionale petrecute chiar in fata camerelor amplasate in casa insa cele mai mari discutii le-a provocat epsodul in care Aurel si Valentina au petrecut impreuna cateva minute intr-una dintre toalete.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 FEBRUARIE 2016. Evenimentul nu putea ramane fara comentarii pe retelele de socializare, multi dintre telespectatorii acestui show opinand ca deciza precipitata de a parasi MPFM5 este legata tocmai de posibilitatea ca Valentina sa fi ramas insarcinata in urma episodului mult incriminat.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 FEBRUARIE 2016. Numeroasele suspiciuni au provocat o reactie din partea staff-ului emisiunii, pentru emisiunea de joi Mirela Boureanu Vaida invitand-o pe Mara Banica sa analizeze subiectul pe larg.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 FEBRUARIE 2016. Valentinei i s-a propus chiar sa faca un test de sarcina care ar fi urmat sa puna capat oricaror speculatii care planau in jurul acestui show. Desi initial nu a parut foarte entuziasmata de aceasta varianta, Valentina a facut un test de sarcina chiar pe parcursul emisiunii.

Rezultatul testului a fost negativ si lucrurile s-ar fi putut incheia in acel moment chiar daca Aurel si Valentina au continuat sa afirma ca marea lor dorinta este aceea de a parasi competitia.

Tensiunea a atins insa cote si mai mari in momentul in care Valentina a recunoscut ca testul nici nu avea cum sa fie unul pozitiv de vreme ce i-a isi pusese un sterilet menit tocmai pentru a impiedica aparitia unei sarcini, indiferent daca ea ar fi avut parte de momente intime.

Imediat, intre Valentina si Mara Banica a inceput o adevarata cearta pe parcursul careia s-au aruncat vorbe grele, concluzia Marei fiind aceea ca Aurel si Valentina nu isi doresc cu adevarat sa paraseasca aceasta competitie ci doar sa faca o scena al carei scop era revenirea in prim-planul MPFM5.

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP 6 IUNIE 2016. Predictii astrale pentru ziua de luni!

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Danut: Carmen ma vede doar ca pe o oportunitate!

Delia Ion

Sabrina Fabian, Barbie de Romania, fata cu ambitie de fier si talent de X FACTOR

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult