MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 FEBRUARIE: Oana si Aurelian se apropie tot mai mult

Bogdan
By Bogdan februarie 25, 2014 15:52

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 FEBRUARIE: Oana si Aurelian se apropie tot mai mult

Trupa din Casa emisiunii Mireasa pentru fiul meu a primit, in randurile ei, o noua concurenta.

Este vorba despre Florina, o blonda frumoasa, in varsta de 22 de ani, care locuieste in Bucuresti.

Si ea se considera o persoana foarte sincera, ambitioasa si destul de hotarata, de vreme ce, a dat de inteles ca a intrat in Casa pentru un anume baiat.

Desi apar fete noi in casa, vedeta se vrea a ramane Oana. Dupa cearta avuta cu nou-intratul in competie, Laur, mai nou, incepe sa se apropie tot mai mult de Aurelian.

Oana a dat de inteles, de mai multe ori, ca alesul ei nu va fi Bogdan, desi acesta a intrat in competitie, de dragul ei, declarand chiar de la inceput ca se indragosteste de invatatoarea din Bacau.

Aurelian este chiar tachinat de baieti, in legatura cu interesul prezentat fata de Oana.
In fapt, apropierea celor doi a fost destul de evidenta, in timpul petrecerii date cu ocazia zilei de nastere a Marianitei, Aurelian si Oana fiind surprinsi destul de apropiati, in timpul catorva dansuri.

Andrei si Traian continua sa vorbeasca, pana seara tarziu, despre tot felul de subiecte. Cel abordat de curand este dragostea nemarginita pe care Andrei i-o declara Cristinei. Mai mult, galateanul a declarat ca se gandeste tot mai insistent sa-si faca un nou tatuaj, unul in care sa ilustreze sarutul Cristinei.

Si Traian pare a fi trecut peste pasa mai proasta, din urma cu cateva saptamani. Isi dezmiarda iubita, o alinta si sunt prezentati adesea, in harjoneli care nu pot fi interpretate decat ca jocuri romantice.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.