CRISTIAN MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 MARTIE 2015. Cristian acuzat de lipsa de demnitate si de umilinta in fata stafului

Fuga lui Cristian din casa emisiunii „Mireasa pentru fiul meu” a dat nastere la numeroase controverse atat printre colegii de competitie dar mai ales printre numerosii telespectatori ai acestui show devenit fenomen de masa.

Toti concurentii ramasi in casa si-au exprimat solidaritatea cu Cristian, nici unul dintre ei neculpapilizand gestul acestuia, cu exceptia lui Elly care nu a exclus ca gestul lui Cristian sa fie un semn de lasitate din partea iubitului ei.

Si marea majoritatea a comentariilor i-au fost favorabile celui mai iubit concurent al acestei stagiuni. Toti au inteles ca a fost o masura luata de Cristian dupa saptamani la rand in care a trebuit sa suporte nu numai dezaprobarea familiei lui Elly referitoare la relatia dintre cei doi tineri ci si numeroase vorbe grele care au avut darul de a-l umili.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU. Marian, foarte zambitor dupa ce a aflat ca si Radu a sarit gardul casei

Dupa cateva zile de incertitudine, au fost prezentate primele imagini in care Cristian isi justifica gestul facut duminica seara dar si regretul pentru cele intamplate. A recunoscut ca ii este dor de Elly si ar vrea sa revina in casa in postura de concurent dar ca asteapta decizia comisiei de disciplina a emisiunii.

A fost declaratia care i-a atras insa un val de critici, unele dintre ele de o duritate nemaintalnita pana acum la adresa „regelui”. Inregistrarea a fost considerata o mare umilinta a lui Cristian care a preferat sa dea pasi seriosi inapoi in loc sa ramana demn pe calea in care protesta impotriva imixtiunii parintilor lui Elly in relatia lor.

Dintr-un rebel frumos, Cristian s-a transformat in numai cateva zile intr-un tanar umil in fata stafului doar pentru a i se permita sa reintre in casa si sa scape de pedeapsa financiara.

„Ai fi fost un erou daca gestul tau ar fi fost ca o palma celor din staff,asa ai ramas acel baietel neajutorat, fara pic de demnitate si din care producatorul a scos bani frumosi.Atata tam-tam pentru nimic!”, „pana la urma a stat umil cu capul plecat sa-l primeasca staff-ul in casa”, „da…mare dezamagire”, „Cristian ai fost folosit si umilit pentru bani si cadouri, ar trebui sa te ridici, sa-ti recapeti demnitatea si sa mergi inainte, nu inapoi”.

Articole asemănătoare

MPFM 10 IULIE 2015. Mirela Boureanu Vaida, pe zi ce trece mai zambitoare si mai plina de energie

Delia Ion

BRAVO AI STIL ALL STARS 2 FEBRUARIE 2018. Ultimele prestatii inaintea primei gale eliminatorii

Delia Ion

BAHAR VIATA FURATA EP. 104. REZUMAT BAHAR, 29 IULIE 2016. Efsun si Arda au parte de o surpriza de proportii

Lucy Ionesco