7.8 C
România
28 septembrie 2022
MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 FEBRUARIE 2016
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 FEBRUARIE 2016. Din razboiul Casa MPFM5-Ciprian, castigator a iesit…Florin

MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 FEBRUARIE 2016. Emisiunea de vineri de la „Mireasa pentru fiul meu”, axata in principal pe subiectul „scenei” facute de Ciprin si de doamna Virginica, in seara si in noapte precedenta, a scos insa din nou la iveala evolutia atipica a lui Florin pentru ceea ce ne obisnuise acest show matrimonial in ultimul timp.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 FEBRUARIE 2016. Intr-o casa MPFM5 in care a plouat cu acuze la adresa lui Ciprian si a mamei sale, Florin a fost singurul concurent care a indemnat la o abordare mai calma si mai realista a problemei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 FEBRUARIE 2016. A fost primul care a subliniat ca, dintre cei doi, vina principala o poarta doamna Virginica, prin reactiile ei exagerate, in lipsa tigarilor, provocand o fireasca reactie de protectie din partea lui Ciprian, care si ea s-a dovedit a fi cu mult peste limitele firesti.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 FEBRUARIE 2016. Florin a ales insa varianta de a nu „arunca cu pietre” in cea vinovata (doamna Virginica) subliniind ca „nu trebuie judecate persoanele care au astfel de vicii, de vreme ce nu stim exact ce simt acele persoane, in momentele de criza”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 FEBRUARIE 2016. O perspectiva suficient de realista in contextul in care Florin o declarase principala vinovata pe mama lui Ciprian de cele intamplate. El a abordat si partea de vina a lui Ciprian subliniind ca acesta a gresit nu prin doleanta exprimata fata de staff ci prin felul violent in care a facut-o, de altfel unul atipic pentru ceea ce demonstrase Ciprian pana acum, in acesta competitie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 FEBRUARIE 2016. O mica lectie de viata oferita de Florin, in conditiile in care, la momentul dezbaterii subiectului „videochat-ul”, Ciprian si mama lui nu l-au crutat pe el de cateva comentarii acuzatoare.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 FEBRUARIE 2016. Mai mult decat atat, afirmatiile de azi ale lui Florin au venit in contradictie cu atacurile acide ale Loredanei si ale Lilianei, cele doua fete alaturi d ecare Florin isi petrece timpul in casa, in contradictie cu opinia lui Marius si a lui Ionut, cei mai apropiati colegi de competitie, si, in general, in contradictie cu opiniile tuturor concurentilor care s-au intrecut in a-i ataca pe Ciprian si pe doamna Virginica.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 FEBRUARIE 2016. Apropiatii MPFM5 nu aveau cum sa treaca cu vederea o astfel de evolutie a unui concurent care deja cucerise multe aprecieri in cele aproape trei saptamani trecute de la momentul in care a pasit pragul casei de la Stefanesti.

„Baiatul asta le da lectii la toti”, „un om echilibrat”, „educat, sufletist, calm, cald, altruist”, „exemplu pentru ceilalti concurenti”, sunt comentariile favorabile lui Florin care par a prevesti o schimbare a liderului clasamentului voturilor, in gala de sambata.

Related posts

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Un fost concurent, implicat intr-un accident rutier. Masina a fost avariata grav

Lucy Ionesco

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 105, 1 IUNIE 2015. Cand lucrurile par a intra in normal, Boran este anunta ca Firuz a fost impuscat

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 FEBRUARIE 2015. Andreea Mantea: O sa fiu cea mai rea soacra din lume!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult