MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 FEBRUARIE. Oana si Laur au avut un conflict de amploare

Bogdan
By Bogdan februarie 26, 2014 20:13

MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 FEBRUARIE. Oana si Laur au avut un conflict de amploare

Mireasa pentru fiul meu are din ce mai multi concurenti. Ultima venita in Casa este Silvia, o tanara sarmanta de 21 de ani, venita din Balotesti.

Inca de la debutul ei in aceasta emisiune, Silvia a declarat ca a ochit deja pe cel care i-ar fi potrivit sa-i fie ales.

Bineinteles ca remarca noii sosite nu avea cum sa ramana fara rezultat, in randurile baietilor ramasi inca fara pereche, in aceasta competitie. In urma presiunii create, Silvia a marturisit ca ar dori sa formeze un cuplu cu Alin sau cu Viorel, insa primul dintre ei, a negat posibilitatea ca intre el si Silvia sa fie ceva mai mult decat o simpla amicitie.

Subiectul zilei l-a reprezentat insa cearta aprinsa dintre Laur, unul dintre baietii intrati recent in Casa de la Mireasa pentru fiul meu, si Oana, cea care, alaturi de Gina, era fata ramasa fara pereche, dintre vechile concurente.

Intr-o discutie avuta intre baieti, Laur a afirmat despre Oana ca este “o scorpie care isi pregateste atent discursurile”. Bacauanca nu avea cum sa rateze o replica pe masura, la aceasta acuza, si totul a degenerat intr-o cearta de toata frumusetea.

Laur a acuzat-o pe Oana ca a facut presiune pe el, sa formeze un cuplu, si, refuzul lui a dus la aceasta situatie delicata.

Tanarul concurent a marturisit ca nu numai Oana l-ar fi dorit ca iubit ci si fanii acesteia care i-au scris numeroase mesaje, in acest sens.

Laur a fost sustinut de cei doi cu care isi petrece mai tot timpul: Andrei si Laurentiu. Daca Andrei s-a multumit sa fie doar ironic la adresa Oanei, Traian a fost chiar acid, in momentul in care a spus despre colega sa de competitie, ca a alergat dupa mai multi baieti si acum toti fug de ea, din cauza caracteruloui sau indoielnic.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.