MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 OCTOMBRIE 2015. Reactie dura dupa ce Elly si Cristian au lipsit de la reuniunea fostilor colegi MPFM4

MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 OCTOMBRIE 2015. Saptamana trecuta, mai multi concurenti ai sezonului 4 „Mireasa pentru fiul meu” au organizat o intalnire intr-unul din mall-urile Capitalei pe parcursul careia au depanat amintiri frumoase din timpul lunilor petrecute in Casa de la Stefanesti.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 OCTOMBRIE 2015. Imaginile postate pe internet au aratat ca la intalnire au fost Cristiana si Marian, Ionela si Teodor dar si bunele prietene Roxana si Simona. Spre surprinderea fanilor MPFM4, la intalnire au lipsit Cristian si Elly, laureatii editiei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 OCTOMBRIE 2015. Cum gura lumii nu poate sa o astupe nimeni, au aparut numeroase comentarii acide pe baza lipsei cuplului Cristian-Elly de la intalnire mai ales ca la aceeasi ora, cei doi erau prezenti pe Arena Nationala pentrua viziona un meci de fotbal al Stelei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 OCTOMBRIE 2015. „Doamne, ce ocupati sunt Elly si cristian! Nu au avut timp sa se vada cu ei” / „Regii nu i-am vazut in nicio poza cu voi. Asa prieteni sa tot ai” / „Dar regii nu va onoreaza cu prezenta? Sau, gata, se vad mari si tari si nu mai umbla cu voi?”, sunt doar o parte dintre mesajele care i-au criticat pe Elly si pe Cristian pentru ca au lipsit de la reuniune.

Cristiana a reactionat dur si i-a rugat pe fanii lor sa inceteze cu rautatile la adresa fostilor colegi, precizand ca Marian inca mai pastreaza legatura cu Cristian: „Dragilor, va rugam din tot sufletul nostru sa nu mai aruncati cu vorbe urate! Va rugam mult de tot! Aceasta pagina este a noastra pentru cei care ne-au fost alaturi in fiecare moment! Nu vrem sa vedem toate acele discutii urate! Noi am vrea sa fim toti, dar depinde si de timpul pe are il au si ceilalti. Viata pastreaza legatura cu Cristian, insa nu s-a putut sa se intalneasca! Speram sa se termine cu toate vorbele urate! Va multumim !!!”

Stiri pe aceeasi tema

BACALAUREAT 2016, SUBIECTE BAC SESIUNEA DE TOAMNA. Ce subiecte pot face departajarea la BAC 2016

Cristiana Petrariu Bota

PROGRAM ZIUA COPILULUI, 1 IUNIE 2015, IN BUCURESTI. Program evenimente pentru copii

Cristiana Petrariu Bota

HOROSCOP 17 MARTIE 2018. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de sambata!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult