MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 FEBRUARIE 2014. Gina s-a indragostit de Bogdan

Bogdan
By Bogdan februarie 27, 2014 19:27

MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 FEBRUARIE 2014. Gina s-a indragostit de Bogdan

Editia de joi a emisiunii Mireasa pentru fiul meu a fost una in care Oana a ocupat, din nou, rolul central.

In trecut avea ca adversari pe Andrei si Traian insa, mai nou, Laur a devenit contestatarul ei principal.

Initial, cei doi pareau ca se inteleg chiar foarte bine, in Casa, ceilalti concurenti dandu-le sanse mari pentru a forma un cuplu.

O cearta izbugnita zilele trecute, parca din senin, i-a transformat pe cei doi in adeversari inversunati.

Laur vede in Oana o fata falsa, al carui scop este de a fi mereu in centrul atentiei. Duritatea afirmatiilor lui Laur a atras insa atentia celorlalti baieti.

Chiar daca unii dintre ei nu au nici ei o parere prea buna despre invatatoarea din Bacau, sfatul tuturor pentru Laur a fost acela ca noul intrat in competie sa-si mai tempereze reactiile indreptate impotriva Oanei.

Mare surpriza in Casa. Dupa luni la rand in care singura caracteristica a ei a fost discretia, Gina a admis ca, pentru prima oara de cand este in competitie, nutreste sentimente pentru unul dintre baieti.

Gina i-a marturisit Oanei ca ii place foarte mult de Bogdan, baiatul care intrase in competitie cu gandul de a face cuplu cu Oana.

Dezamagitul de serviciu este Alin. Alaturi de mama sa, acesta a asteptat cu nerabdare intrarea unor fete noi in Casa, cu gandul de a forma si el cuplu.

Nu a fost insa dupa cum gandise Alin. Pe rand, Giorgiana, Laura si Florina au marturisit ca nu sunt interesate de a forma un cuplu cu Alin, lucru care i-a intarit impresia acestuia ca locul lui nu mai este in cadrul acestei emisiuni, in lipsa indeplinirii marelui scop: formarea unui cuplu.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.