12.2 C
România
6 octombrie 2022
MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 IANUARIE 2016
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 IANUARIE 2016. Schimbari radicale in privinta relatiilor de prietenie dintre concurentele MPFM5

MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 IANUARIE 2016. La aproape cinci luni de la debutul sezonului 5 „Mireasa pentru fiul meu”, relatiile de prietenie si de amicitie intre fete par a se fi schimbat fundamental fata de primele saptamani de competitie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 IANUARIE 2016. Vechi prietene s-au transformat in adversare redutabile, cum s-a intamplat in cazul Emileii cu Natasa, a Emiliei cu Loredana sau chiar a Loredanei cu Natasa, in timp ce altele, desi nu si-au declarat „oficial” decizia, dau de inteles prin comportamentul lor ca au hotarat sa se pozitioneze intr-o anumita directie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 IANUARIE 2016. Este si cazul Loredanei care in urma cu doua luni declara ca avea trei prietene foarte bune, Natasa, Adriana si Mihaela, ultimele doua exprimandu-se inca de pe atunci ca nu au o parere foarte buna una fata de cealalta.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 IANUARIE 2016. Daca cearta cu Natasa a fost subiect de materiale, zile la rand, in privinta Adrianei, Loredana nu s-a exprimat niciodata categoric in privinta renuntarii la pretenia cu ea.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 IANUARIE 2016. Faptul ca Adriana a preferat apropierea de Natasa, dar si anumite gesturi care demonstrau „raceala” fata de ea, au determinat-o pe Loredana sa creda ca in aceasta competitie are doar o singura prietena, Mihaela, singura fata despre care a afirmat pe parcursul unei emisiuni desfasurate in direct ca nu ar vedea-o tradand-o.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 IANUARIE 2016. Aceste schimbari de atitudine intre competitoarele de la MPFM5 au avut loc in conditiile in care sezonul nu a ajuns insa la jumatatea lui, tensiunea de final urmand probabil sa aduca noi „miscari de trupe” intre cele care acum par prietene „de nedespartit”.

Related posts

GRILA SALARIZARE 2016. GRILA SALARIZARE PROFESORI. Ce salariu va avea un profesor debutant sau un invatator cu studii medii

Lucy Ionesco

Marius revine sambata in Casa Mireasa pentru Fiul Meu? Ieri s-a intalnit cu Nicoleta in Bucuresti

Lucy Ionesco

BACALAUREAT 2017. SUBIECTE BAC LA PROBA ORALA LA LIMBA ROMANA DIN 6 IUNIE

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult