MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 APRILIE 2014. Raymond: In Casa acasa am devenit cu totii rai!

Bogdan
By Bogdan aprilie 28, 2014 18:58

MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 APRILIE 2014. Raymond: In Casa acasa am devenit cu totii rai!

Casa de la Mireasa pentru fiul meu a facut rost de un alt camp de lupta, de data aceasta intre cuplurile cu cele mai multe materiale la activ: Andrei si Cristina, de-o parte si Raymond si Constantina, de cealalta parte.

Culmea, samanta de razboi a reprezentat-o vizita facuta de Train si Iuliana, in timpul finalei ultimei saptamani.

Traian i-a numit pe Andrei si Alin niste “caini” care i-au dat tarcoale Cristinei si le-a multumit lui Raymond si Constantinei pe care i-a catalogat drept “flori intre spini”.

In emisiunea de luni, Raymond i-a luat apararea Corinei, afirmand ca “nu este corect sa se sparga Corinei in cap tot ceea ce facut Traian”.

Bineinteles ca Andrei si Cristina au considerat ca interventia lui Raymond, in apararea iubitei lui Train, a avut la baza doar dorinta de a cadea bine in fata telespectatorilor si de a trage de partea lui pe simpatizantii cuplului Train-Corina.

Constantina a remarcat imediat turnura dialogului si a tinut sa precizeze ca:“Nu am fost niciodata prieteni cu ei. Doar ne-am respectat si Traian a fost recunoscator pentru ca am fost aproape de Corina.”

Disputa dintre cele doua cupluri devenise tot mai incinsa si Raymond a incercat sa-si justifice noua atitudine: “Pe mine nu ma intereseaza ce cred telespectatorii despre mine. In Casa asta am devenit cu totii rai si, pentru orice vorba, rascolim totul. Nu este corect cum a procedat Traian insa nici Corina nu trebuie sa-si ia bastoane. Daca Traian mai era in emisiune nu interveneam in apararea Corinei insa am intervenit acum pentru ca este singura.Si de Gina imi pare rau ca este singura si ca a fost atacata de Alin.”

Cristina a remarcat insa ca si Oana este o fata care in marea majoritatea a timpului petrecut in Casa, nu a format un cuplu, si toata lumea a atacat-o fara nici un fel de problema.

Andrei a luat-o in colimator si pe iubita lui Traian:“Corina a gresit fata de Alin. Trebuia sa-i spuna sa nu ii arate nicun fel de compasiune si sa stea la distanta de ea, pentru ca Train sa nu mai interpreteze.”

Finalul discutiei a lasat insa loc de noi viitoare certuri intre Andrei si Raymond,
Raymond: “Sunt bucuros ca Train le-a dat peste nas carcotasilor de afara”, replica la care Andrei a concluzionat ca :“Raymond cred ca se refera la mine si la Cristina.”

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.