MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 FEBRUARIE 2014. Oana si Aurelian ar putea forma un cuplu!

Bogdan
By Bogdan februarie 28, 2014 16:03

MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 FEBRUARIE 2014. Oana si Aurelian ar putea forma un cuplu!

Oana incepe sa monopolizeze centrul atentiei in Mireasa pentru fiul meu. Nu exista zi in care bacauanca sa nu provoace o discutie mai aprinsa sau, dimpotriva, sa atraga aprecierea anumitor colegi de competitie.

A atins insa performanta de a se certa, in numai cateva zeci de minute, atat cu Bogdan cat si cu Laur, ambii, concurenti recent intrati in Casa.

Mai intai, i-a reprosat lui Bogdan curiozitatea de a se implica in subiecte despre care ea considera ca o privesc personal. In mai multe randuri s-a observat raceala cu care Oana ii vorbeste celui care a intrat in competie numai pentru ca i-a placut foarte mult de ea si ar fi vrut sa formeze un cuplu.

Laur a fost “clientul” Oanei, in ultima saptamana. Zilnic au avut loc ciocniri verbale intre ei, Laut acuzand ca Oana exagereaza cu metodele alese pentru a-i intra in gratii, in timp ce invataoarea a replicat ca Laur i-ar fi ropus, nici mai mult, nici mai puton, decat sa formeze un cuplu de complezenta, pentru a putea aborda concursul cu mai multe sanse la castig.

Oana are insa parte si de sustinatori. In primul rand este vorba de Aurelian, cel care, nu a ascuns niciodata faptul ca ii place de ea si ca, in anumite conditii, nu ar da inapoi de la a forma un cuplu.

Azi a fost randul Fanicai, mama lui Aurelian, pentru a se face auzita, in apararea Oanei. Mai mult decat atat, s-a contrat cu Andrei, cel care invinovatea dansul lasciv dintre Oana si Laurentiu, la ultima iesire in club a concurentilor de la Mireasa pentru fiul meu.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.