MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 MARTIE 2014. VIOREL: Oana nu este sincera cu mine!

Bogdan
By Bogdan martie 28, 2014 16:21

MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 MARTIE 2014. VIOREL: Oana nu este sincera cu mine!

Saptamana cu aniversari la Mireasa pentru fiul meu. Grigore si Mariana sunt „veterani”. Au implinit sase luni de relatie cu momente placute dar si mai putin placute insa au avut, pana in prezent, relatia cea mai lipsita de certuri.

Grigore ii face la fel de multe complimente iubitei sale, ca in urma cu jumatate de an, in timp ce Mariana pare mai indragostita ca oricand.

Traian si Corina au implinit si ei cinci luni de cand sunt impreuna. Si ei au o relatie frumoasa insa sunt macinati de faptul ca mama Corinei nu este de acord cu iubirea lor, intre ea si familia lui Traian avand loc, de-a lungul timpului, mai multe certuri.

Viorel si Oana formeaza cuplul momentului. Si cu bune dar si cu foarte multa tensiune acumulata datorita discutiilor avute de Oana cu Laur dar si cu Gina si Constantina.

Laur a recunoscut ca propunerea lansata Oanei, de a face un cuplu, a fost facuta doar din ambitia de a se razbuna pe Viorel.

Presiunea cea mai mare a cazut pe umeri lui Viorel, intrat fara sa vrea, intr-un conflict deschis.

Viorel a facut insa o declaratie socanta, la adresa Oanei. Punand in balanta argumentele aduse atat de Oana cat si de Laur, el a tras concluzia ca iubita sa nu este sincera cu el, suta la suta, motiv de mare ingrijorare pentru viitorul acestei relatii.

Nu numai Laur arunca acuze la adresa Oanei. Gina si Constantina au facut, de-a lungul ultimelor saptamani, mai multe declaratii ingrijoratoare, cu referire la iubita lui Viorel.

Oana dar si Aurica, mama lui Viorel, au tras insa concluzia ca atacurile Ginei vin din dorinta de a se razbuna pe Viorel, pentru ca acesta nu a ales-o pe ea pentru a forma un cuplu.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.