MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 AUGUST 2016: Mihaela si Constantin pregatesc marea surpriza!

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota august 29, 2016 14:55

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 AUGUST 2016: Mihaela si Constantin pregatesc marea surpriza!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 AUGUST 2016: Nunta s-a incheiat, dar in studioul Mireasa pentru Fiul Meu urmeaza dezbaterile de dupa. Concurentii au vorbit despre perioada in care s-au aflat in Casa MPFM 5, despre iubire si despre planurile de viitor. Desi nu s-au casatorit in direct, Constantin si Mihaela se vor casatori in curand, insa totul va fi surpriza pentru sustinatorii lor.

358 de zile a luptat Constantin pentru a ajunge in marea finala Mireasa pentru Fiul Meu. Opt luni de zile a luptat alaturi de Mihaela, dragostea vietii lui. Desi Constantin a fost unul dintre barbatii care nu a atras-o absolut deloc la inceput, focul iubirii s-a aprins brusc intre cei doi si acum nu mai concep viata unul fara celalalt. “E persoana pe care mi-o doresc alaturi de mine toata viata”, a exclamat Mihaela.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 AUGUST 2016: Au rezistat pana la final si se vor casatori in curand. Nu au vrut sa spuna unde va avea loc marele eveniment si nici cand.

“Unde vom merge noi, este mai greu cu conexiunea la internet”, a spus Constantin, iar Mihaela a adaugat: “Stim foarte bine ce trebuie sa facem”.

“Totul este secret! Facem ce simtim. Cate surprize avem, Doamne! Va trebui sa mai faceti inca jumatate de sezon doar pentru surprize. Cu sufletul si spiritul vom fi alaturi, aici in platou. Totdeauna am emanat si am transmis celor de acasa dragostea noastra”, a completat Constantin.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 AUGUST 2016: “Respingerea Mihaelei ma atragea tot mai mult”, a dezvaluit apoi Constantin, afirmand ca mai multi concurenti au atentat la inima Mihaelei, printre care Emanuel si Marius.

“M-a inghesuit de cateva ori. M-am ferit, mi-a spus ca vrea sa ma sarute pe buze, nu pe obraz”, a dezvaluit Mihaela despre Emanuel.

“Mai multi o doreau, dar doar unul putea sa o ia. Siguranta mea o dezarma pe ea si eu pe asta m-am bazat. Mi-am vazut de cararea mea si gata”, a mai spus Constantin.

Vezi si: Adriana si Valentin Turcuman, nunta anului 2016 la Mireasa pentru Fiul Meu! VIDEO

Primele imagini cu Lavinia si Eduard dupa nunta

Florin Boncota, lovitura sub centura la Antena 1 in ziua finalei: Ce sa fac, nunta regizata?

Cele mai frumoase imagini video cu Adriana si Valentin de la nunta anului 2016, la Mireasa pentru Fiul Meu

Uite cum a fost Finala de sambata a show-ului MIREASA PENTRU FIUL MEU

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.