21.1 C
România
26 septembrie 2022
MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 FEBRUARIE 2016
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 FEBRUARIE 2016. Cearta de pomina intre Florin si Marius dupa episodul licitatiei pentru pachetele de tigari

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 FEBRUARIE 2016. Tensiunea existenta in casa MPFM5 poate dauna serios chiar si celor mai bune prietenii. Este si cazul a doi concurenti intrati in competitie pe parcursul acestei luni, Florin si Marius, care au ajuns sa-si arunce reciproc vorbe grele dupa scandalul provocat de lipsa tigarilor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 FEBRUARIE 2016. Marius a redeschis subiectul reprosandu-i lui Florin ca s-a aliat cu Ciprian desi majoritatea concurentilor il pusesera la zid pe acesta si pe mama lui, doamna Virginica. Florin nu a ramas mai prejos raspunzandu-i prietenului sau ca stabilisera ceva inainte de licitatie si Marius s-a dezis de intelegere, ridicand nejustificat pretul pentru un pachet de tigari.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 FEBRUARIE 2016. A inceput un schimb de replici pline de ironie in care Marius a tinut sa precizeze ca Florin il desconsidera pentru ca are mai putina scoala facuta dar si ca „marinarul” incearca sa joace rolul victimei care pare a prinde de minue la publicul telespectator.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 FEBRUARIE 2016. Florin a marsat insa pe lipsa de principii a lui Marius, pe faptul ca acesta nu poate trata cu seriozitate nici lucrurile cu adevarat importante si ca glumele lui se apropie foarte mult de adevarate jigniri.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 FEBRUARIE 2016. La una dintre pauzele galei de sambata, Florin a vrut sa-l atentioneze pe Marius ca este folosit de grupul reunit in jurul cuplului Adriana-Valentin din care face parte chiar si „iubita” lui Natasa.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 FEBRUARIE 2016. Pusi sa dea explicatii, pe parcursul emisiunii difuzate luni in direct, cei doi au incercat sa cosmetize mult schimbul de replici, explicand ca a fost o simpla neintelegere intre doi prieteni care a luat sfarsit in cateva zeci de minute.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 FEBRUARIE 2016. Florin a subliniat ca nu l-au deranjat foarte mult remarcile rautacioase venite din partea lui Marius, cat lipsa acestuia de principii in momentul in care a incalcat o intelegere stabilita anterior licitatiei.

Related posts

FERMA VEDETELOR, 26 APRILIE 2016. 3 editii speciale de Paste! Fermierii se pregatesc de sarbatorile pascale

Lucy Ionesco

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 3, VINERI 14 OCTOMBRIE 2016. Apar tensiuni intre Defne si Elif

Delia Ion

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 20 REZUMAT, 17 APRILIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult