MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 NOIEMBRIE 2015. Raymond si Constantina, o relatie care are parte de numerosi sustinatori dar si de contestatari rautaciosi

Delia Ion
By Delia Ion noiembrie 29, 2015 19:37

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 NOIEMBRIE 2015. Raymond si Constantina, o relatie care are parte de numerosi sustinatori dar si de contestatari rautaciosi

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Raymond si Constantina au castigat sezonul al treilea al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” la capatul unui duel spectaculos cu actuala familie Rotaru alcatuita din Andrei si Cristina, alti doi concurenti care au strans de-a lungul competitiei un important numar de fani.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Chiar daca cei doi iubiti pareau la un moment dat, spre finalul MPFM3, ca au un mare moment de cumpana cauzat de diferenta de mentalitate dintre ei dar si de refuzul lui Raymond de a o cere pe Constantina de sotie, pentru o casatorie in marea finala, Raymond si Constantina au si in prezent o relatie foarte fercita.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Locuiesc impreuna la Cristian, langa Brasov, localitatea natala a lui Raymond acolo unde de altfel si-au deschis si o mica afacere “de familie”. Le merge bine din toate punctele de vedere si impartasesc lucrurile placute cu fanii care le-au fost mereu aproape.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din istoria acestui show matrimonial insa acest lucru nu i-a ferit de remarcile mai putin binevoitoare ale unor telespectatori MPFM care probabil nu s-au numarat printre sustinatorii lor nici pe vremea cand traiau in casa de la Stefanesti.

“Traiti in pacat, rusine”, a fost un comentariu care cu siguranta ca facea referire la faptul ca cei doi nu si-au oficializat relatia dupa dogmele bisericesti.

De cealalta parte, mesajele cu urari de bine au curs minute in sir. “Sunteti cei mai frumosi. Ma bucur sa va vad impreuna”, au fost doar cateva comentarii.

loading...
loading...

1 Comment

  1. sandra noiembrie 30, 05:07

    Erori: Raymond nu s-a născut in Cristian, acolo doar locuiesc. Afacerea este in Rasnov si le merge foarte bine. Dintre toate mesajele s-a căutat si unul negativ intre sute pozitive. Cel mai stupid mesaj… Cică traiesc in păcat… Ceilalti care au o hârtie de la primărie si nu si-au oficializat la biserica relatia cum trăiesc? Nici un cuplu nu a facut nunta la biserica… Deci tot in păcat trăiesc din acest punct de vedere…

    Reply to this comment