MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 NOIEMBRIE 2016. Veste trista pentru telespectatori, emisiunea nu va fi difuzata pe 30 noiembrie si 1 decembrie

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 29, 2016 14:46

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 NOIEMBRIE 2016. Veste trista pentru telespectatori, emisiunea nu va fi difuzata pe 30 noiembrie si 1 decembrie

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 NOIEMBRIE 2016. Veste neasteptata si totodata trista pentru telespectatorii emisiunii Mireasa pentru Fiul Meu. Producatorii show-ului matrimonial au anuntat ca pe 30 noiembrie si pe 1 decembrie 2016 emisiunea nu va fi difuzata.

Potrivit Antena 1, show-ul matrimonial Mireasa pentru Fiul Meu nu va fi difuzat miercuri si joi, deloc.

Conform programului, miercuri de la ora 11 va fi un film, iar de la ora 14 va fi emisiunea “Chefi la cuţite”. Marţi de asemenea, de la ora 11 este Observator, iar de la ora 13:15, emisiunea “Chefi la cuţite”.

De precizat ca intreaga echipa de la Mireasa pentru Fiul Meu s-a mutat in casa noua, insa lucrarile nu sunt terimnate. Nici platoul si nici camerele concurentilor nu au fost finalizate, astfel ca vor mai trece probabil cateva zile bune pana ce concurentii vor avea parte de confortul mult-asteptat in noua casa.

Telespectatorii fideli ai emisiunii vor putea abia de vineri sa isi revada concurentii favoriti.

Citeste si: Constantina, fosta concurenta MPFM, proiect jurnalistic fabulos cu Antena 1

Mirela Boureanu Vaida revine la Antena 1. Cea mai indragita prezentatoare tv din Romania le ofera o surpriza fanilor

Lavinia, finalista MPFM 5, vorbeste despre sarcina

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.