TUDOR MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 SEPTEMBRIE 2015. Tudor, sufletul ratacitor al acestui sezon MPFM

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 SEPTEMBRIE 2015. Tudor pare in acest moment unul dintre sufletele „ratacitoare” ale sezonului 5 din show-ul matrimonial „Mireasa pentru fiul meu”. Se credea ca prezenta lui in emisiune alaturi de mama lui, Luiza, este un atuu insa se dovedeste tot mai mult ca aceasta pune o presiune suplimentara pe umerii tanarului.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 SEPTEMBRIE 2015. Au fost deja mai multe episoade in care Luiza a facut diferenta in conflictele lui Tudor in casa baietilor. A intervenit decisiv in favoarea fiului ei insa acest lucru a dus si la subrezirea autoritatii acestuia printre concurentii MPFM5, multi vazand in orice decizie a lui Tordor o ideea mamaei lui.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 SEPTEMBRIE 2015. Recent, tensiunea acumulata de Tudor a lasat urme. Intre el si mama lui au avut loc cateva discutii mai aprinse in urma carora baiatul a avit un moment de slabiciune soldat cu lacrimi si mici regrete.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 SEPTEMBRIE 2015. Tudor de la „Mireasa pentru fiul meu” a izbucnit in lacrimi, dupa o cearta cu mama lui. Tanarul a clacat, dupa ce doamna Luiza si-a manifestat dezacordul fata de alegerile lui din cadrul competitiei.

„Nu e obligatoriu sa te cuplezi cu cineva. Daca voiai o relatie asa trecatoare, nu trebuia sa vii la emisiune. Parca intr-un fel ai spus acasa si altfel faci aici. Te agiti prea mult. Treci dintr-o extrema intr-alta prea repede. Esti nefericit din cauza mea?”, i-a spus doamna Luiza fiului ei, Tudor.

Tanarul a fost categoric in decizia luata, dupa discutia cu mama lui: „Daca va fi ceva cu cineva, nu o sa vin sa-ti mai spun ceva”.

Stiri pe aceeasi tema

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 106 REZUMAT, 20 IULIE 2017

Delia Ion

UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 42 REZUMAT, 30 OCTOMBRIE 2015. Neriman si Macit continua sa se intalneasca pe ascuns

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andrada si Cristi, un cuplu care stie sa traiasca micile bucurii ale vietii

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult