MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 DECEMBRIE 2015. Scandal de proportii iscat chiar de Ziua Nationala a Romaniei

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 DECEMBRIE 2015. Chiar daca sarbatoarea Zilei Nationale de 1 decembrie ar fi trebuit sa readuca starea de bunadispozitie in casa MPFM5, lucrurile au stat tocmai invers. Camerele video au surprins mai multe certuri aprige intre concurentii pozitionati de mai mult timp in tabere adverse insa a avut loc si un eveniment care a atras dezaprobarea tuturor telespectatorilor acestei emisiuni.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 DECEMBRIE 2015. Liliana, Oana si Mihaela au dorit sa-si manifeste veselia intr-un mod aparte dansand pe canapeaua din casa fetelor. Intentionat sau nu, cele trei fete intinsesera pe canapea un drapel tricolor de dimensiuni suficient considerabile astfel incat dansul concurentelor a reprezentat in fapt o calcare in picioare a celui mai important simbol national.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 DECEMBRIE 2015. Gestul fetelor nu avea cum sa nu fie observat de numerosii privitori ai programului Antena Play care au reactionat vehement pe grupurile de profil de pe Facebook. Liliana, Oana si Mihaela au fost acuzate ca au batjocorit insemnele nationale si implicit sarbatoarea nationala care ar fi trebuit sa reprezinte un moment festiv pentru orice roman.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 DECEMBRIE 2015. Daca Liliana si Oana au recunoscut ca gestul lor a fost unul total nepotrivit si au marturisit ca la momentul respectiv nu au constientizat ceea ce au facut, Mihaela a parut in continuare foarte detasata si total lipsita de remuscari.

Mai mult decat atat, Mihaela nu si-a cerut scuze in niciun fel considerand ca nu a gresit cu nimic prin „dansul” sau extrem de „reusit”.

„Noua nu ni se pare ceva extraordinar. Mie mi se pare exagerat. Noi am vrut sa se vada drapelul. Dupa ce ne-am dat seama, ne-am dat jos imediat”, a declarat Mihaela la „Mireasa pentru fiul meu”, de la Antena 1.

Liliana si-a cerut scuze pentru gestul lor si a spus ca nu a fost un gest intentionat sau constient: „Nu am facut acest lucru intentionat. Eu imi cer iertare daca oamenii cred ca am facut asta in mod intentionat. Acum, intr-adevar se vede urat, dar atunci nu ne-am dat seama ce facem. Din contra, imi iubesc tara si nu as pleca de aici”.

Articole asemănătoare

MERYEM EPISODUL 2 REZUMAT, 5 IULIE 2018

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 92 REZUMAT, 13 MAI 2015. Ceren isi da demisia de la firma dupa o discutie in care Berzan i-a povestit despre Dilaver

Delia Ion

X FACTOR, 23 – 25 SEPTEMBRIE 2016. Live Online. Antena 1 vine cu doua editii X Factor

Lucy Ionesco