MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 FEBRUARIE 2016
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 FEBRUARIE 2016. Sfarsit de poveste in privinta relatiei sentimentale dintre Valentina si Aurel?

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 FEBRUARIE 2016. Veste trista pentru telespectatorii MPFM5 care isi doreau cat mai multe cupluri romantice in acest show matrimonial. Aurel si Valentina formau pana de curand unul dintre cele mai vechi, si in afara momentelor de tensiune dintre ei, cele mai spectaculoase cupluri ale acestei stagiuni.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 FEBRUARIE 2016. Numeroasele neintelegeri dintre ei care devenisera zilnice in ultima vreme au luat o asemenea amploare incat cei doi tineri incepusera sa-si arunce jigniri fara a mai lua seama ca sunt priviti in direct de numerosii utilizatori ai programului Antena Play.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 FEBRUARIE 2016. Drept urmare, Aurel a initiat o ruptura a relatiei lor pentru ca acest lucru sa devina certitudine, din spusele celor doi, in cursul serii de marti.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 FEBRUARIE 2016. Inceputul relatiie dintre Aurel si Valentin fusese unul promitator in conditiile in care parea ca intre ei sunt sentimente profunde si se si potrivesc foarte bine, din toate punctele de vedere.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 FEBRUARIE 2016. Mai mult decat atat, in luna noiembrie, Aurel i-a facut o mare surpriza Valentinei, atunci cand a cerut-o de sotie la ”Mireasa pentru fiul meu”, in fata concurentilor si a telespectatorilor, dar aseara cei doi au decis sa puna punct relatiei.

„Mai bine stau singur decat sa ma cert in fiecare zi. Nu merge, am incercat, dar nu merge. Am terminat-o aseara ca ne-am saturat amandoi. Eu sunt de vina mai mult”, a declarat Aurel, miercuri, in emisiunea „Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1.

Parca pentru a pune jar pe foc, bunica lui Aurel si mama Valentinei au intervenit telefonic in timpul emisiunii desfasurate miercuri in direct, fiind de acord cu initiativa despartirii celor doi, in conditiile in care momentele de tensiune dintre ei par a depasi cu mult momentele romantice.

Stiri pe aceeasi tema

DILA ULTIMUL EPISOD (66), 31 IULIE 2015. Dila se casatoreste cu Dila si Azer se insoara din nou cu Fatma

Delia Ion

GALA BRAVO AI STIL, 4 MARTIE 2017. Ce concurenta este eliminata in gala cu tema “Personaje celebre din filme”

Cristiana Petrariu Bota

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 114, 12 iunie 2015. Boran decide sa o mute pe Zeliha intr-o alta locatie

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult