2.9 C
România
21 februarie 2024
Life

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 3 FEBRUARIE: Maria a vrut sa boicoteze emisiunea

Mireasa pentru fiul meu a debutat, in aceasta saptamana, cu un nou conflict intre doamna Maria si tabara lui Andret-Traian si doamna Iuliana.

Maria intentiona chiar sa nu se mai prezinte in platoul emisiunii, ca semn de protest fata de faptul ca Mirela Boureanu Vaida i-a acordat o atentie sporita telefonului venit din partea tatalui lui Traian, acesta exprimandu-si, in mai multe randuri, adversittaea totala fata de bunica lui Luarentiu.

Desi verbal spune raspicat ca nu mai vrea sa se implice in polemici inutile, pentru ca s-a saturat de atatea certuri si scandaluri, indata ce se deschide un subiect de discutie, doamna Maria nu pierde ocazia de a-si ataca adversarii.

Nici Andrei, Traian si doamna Iuliana nu se lasa mai prejos astfel incat, de multe ori, moderatoarea emisiunii reuseste, cu greu, sa restabileasca linistea in timpul emisiunilor in direct.

Zilele trecute Maria a facut insa si un pas care s-ar fi dorit unul impaciutor. Trezita disdedimineata, Maria a gatit turte, cu care i-a servit pe toti concurentii, chiar si pe cei cu care, editii la rand, a purtat conflicte verbale.

Putin carcotasi, cei trei au facut glume pe seama turtelor Mariei insa conflictul pare, in acest moment, departe de a se fi incheiat.

Nu este pace deplina nici in cuplul Traian-Corina. Dezamagit de spuesele Oanei, Traian si-a exprimat temerile ca iubita sa este atrasa prea mult de avere si lux.

In schimb, Alin asteapta intrarea in Casa a noilor concurenti si, mai ales, a concurentelor. Raymond il tachineaza cu privire la varsta viitoarei iubite, propunandu-i o femeie matura, la 40 de ani, eventual si cu doi copii, pe cand Alin, nu concepe ca fata aleasa sa aiba mai mult de 27 de ani.

Afectati tot mai mult de scandalurile purtate in jurul lor, Laurentiu si Marianita par a trai ultimele zile de relatie. Cei doi s-au racit foarte mult in ultima vreme, scandalurile fiind mult mai dese decat in urma cu 2 luni. Marianita crede chiar ca totul a luat sfarsit si ca o eventuala relatie cu Luarentiu ar putea avea un viitot doar afara din Casa.

Related posts

LADY GAGA: SUA ar trebui sa boicoteze JO de Iarna din Rusia

Bogdan

Treninguri bărbați pentru primăvară – din ce materiale ar trebui să fie făcute? Iată câteva sfaturi!

Ioana Badulescu

URZICA – Beneficiile miraculoase ale urzicii, supranumite Focul Vindecator sau Planta Medicament

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult