MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 IANUARIE
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 IANUARIE 2016. Cristian si Elly la munte alaturi de unul dintre cuplurile rivale de la MPFM4

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 IANUARIE 2016. Cristian si Elly au petrecut cateva zile la munte cu ocazia sarbatorilor de iarna, alaturi de cativa prieteni. In asteptarea zapezii care ar fi trebuit sa ofere un plus de spectacol tuturor partiilor din Romania.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 IANUARIE 2016. In lipsa acesteia, ineditul a fost oferit de intalnurea neasteptata dintre Cristian si Elly, castigatorii MPFM4 si Cristi-Andrada, unul dintre cuplurile cele mai indragite ale aceluiasi sezon a show-ului matrimonial.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 IANUARIE 2016. Chiar daca cele doua cupluri nu au fost cele mai apropiate pe parcursul competitiei, de referinta fiind cusa pentru castigarea automobilului de lux in finala careia Cristi a triumfat in fata lui Elly, acum intre ei nu pare a mai fi loc de antipatie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 IANUARIE 2016. Cei patru fosti concurenti MPFM4 s-au fotografiat impreuna langa un brad imens ornat cu globuri de diverse culori si, la prima impresie, dau impresia ca se simt foarte bine impreuna.

Cristi a anuntat zilele trecute ca a intrat in posesia masinii, asa ca era clar ca trebuie sa faca o vizita mai lunga alaturi de logodnica lui, Andrada. Cum Elly si Cristian erau deja la munte, cei patru nu au ratat ocazia de a-si aminti de clipele frumoase din competitia matrimoniala.

Articole asemănătoare

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Elly, luata la rost pentru excesele facute pe banii sustinatorilor

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 MARTIE 2016. Liliana, dezamagita de unul dintre materialele al carui eroi au fost Marius si Ionut

Bogdan

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 95 REZUMAT, 23 IANUARIE 2017. Mukkades o vede pe Zeynep in casa ei insa este convinsa de Fatih ca are vedenii

Delia Ion