Life

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 MARTIE 2014. Laur si Florina formeaza au format un cuplu

Zi speciala in Mireasa pentru fiul meu. Speciala pentru ca, sase baieti si sase fete dintre concurenti, in fapt, cu exceptia Oanei, toti concurentii vechi ai emisiunii, au lipsit din cadrul emisiunii deoarece erau plecati, in excursie, la Poiana Brasov, intr-un cadru natural de poveste.

In mod normal, vedetele zilei de luni au provenit din randul celor ramasi in Bucuresti. Veste buna pentru cei care abia asteptau formarea unui nou cuplu, in casa.

Chiar daca, in mai multe momente, i-a dat dreptate Oanei, in disputele cu Laur, Florina a decis sa-i acorde o sanse celui care o curta de mai multe zile.

Ziua de 1 martie a fost cea aleasa de cei doi tineri pentru a oficializa relatia, toata lumea din Casa felicitandu-i pentru eveniment si urandu-le tot binele.

Desi personaj negativ, in finala de sambata, in care fostul ei iubit i-a adus acuze foarte grave, Georgiana si-a revenit destul de repede si, a devenit, in numai doua zile, una dintre fetele cele mai curtate din competitie.

Atat Aurelian cat si Bogdan incearca sa intre in gratiile brunetei, Aurelian fiind, pentru moment, mai incisiv, daca luam in considerare ca, el a fost primul care i-a luat apararea Georgianei, dupa finala de sambata.

Stiri pe aceeasi tema

„Aş fi vrut să fiu deja moartă”!

Teodora Badescu

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 FEBRUARIE 2015. Corina MPFM3, fotomodel de Valentine’s Day, pentru o revista din Spania

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 FEBRUARIE 2014. Oana si Aurelian ar putea forma un cuplu!

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult