MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 MARTIE 2016
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 MARTIE 2016. Povestiri cutremuratoare din trecutul sentimental a doua dintre noile concurente MPFM5

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 MARTIE 2016. Povestiri emotionante la „Mireasa pentru fiul meu” cu doua dintre noile concurente in prim-plan. Este vorba despre Tatiana si Alexandra, doua fete aparent total diferite, insa cu o mare problema comuna: agresivitatea la care au fost supuse in trecut de fostii lor iubiti.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 MARTIE 2016. Prima care si-a expus viata in fata moderatoarei Mirela Boureanu Vaida dar si a unei doamne psiholog a fost Tatiana, o tanara aparent joviala si „plina de viata” dar in sufletul careia se ascunde o mare drama: a fost batut in mai multe randuri de fostui partener.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 MARTIE 2016. Mai mult decat atat, baiatul care ar fi trebuit sa-i ofere protectie totala, ar fi amenintat-o la un moment dat ca o va arunca de la balcon desi este cat se poate de evident ca Tatiana nu era genul de fata care sa provoace deliberat conflicte cu cel pe care il iubea atat de mult.

„Am fugit de acasa cu el, la 2 noaptea. Nu ma lasa sa vorbesc cu parintii mei. Patru ani am tinut relatia ascunsa. Cand am aflat ca a mintit in legatura cu boala lui, am plecat. A vrut sa ma arunce de la balcon.”, a povestit Tatiana in direct, la „Mireasa pentru fiul meu”.

Discutandu-se pe seama acestui subiect, a fost prezentat si un scurt dialog purtat in competitie de Tatiana cu Nicoleta, pe parcursul careia s-a creat o mica confuzie legata de un eventual interes sentimental al Tatianei fata de un unchi vitreg al ei, varianta demontata apoi atat de actuala concurenta MPFM5 cat si de o verisoara de-a ei, intrata direct prin telefon.

Apoi a venit randul Alexandrei sa ofere detalii despre esecurile din relatia avuta cu un baiat mai mare cu 3 ani decat ea. Alexandra i-a povestit lui Florin cum fostul ei iubit isi facuse o obisnuinta sa o bata inca de cand ea avea numai 16 ani.

Situatia devenise atat de tensionata intre ei incat Alexandra isi pusese in gand chiar sa-si curme viata, in cazul in care relatia lor ar fi continuat in aceleasi coordonate.

Cele doua relatari vin dupa alte povestiri de acelasi gen ale altor concurente MPFM5, Liliana, Emilia si Oana, toate victime ale violentei fostilor iubiti.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 FEBRUARIE 2016. Cearta de pomina intre Florin si Marius dupa episodul licitatiei pentru pachetele de tigari

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Una dintre fostele concurente MPFM3 a devenit mamica

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 16 SEPTEMBRIE. Raymond, castigator MPFM 3, a izbucnit nervos: Daca au fost mai importanti ca mine, atunci imi bag…

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult