MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 MAI 2016
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 MAI 2016. Suspans la MPFM5. Tensiunea incepe sa-si spuna cuvantul asupra starii de sanatate a concurentilor

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 MAI 2016. Viata stresanta in casa de la MPFM5 incepe sa-si puna amprenta asupra unora dintre concurenti, mai ales in randul celor care participa la acest sezon inca de la inceputul lunii septembrie a anului trecut.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 MAI 2016. Desi pare una dintre „pietrele tari” ale acestei stagiuni, Eduard a cacat azi, chiar pe parcursul emisiunii desfasurate in direct. Iubitul Laviniei a acuzat o stare de rau manifestata prin ameteli si probleme de respiratie si a fost pasuit sa ia o mica pauza in care sa stea lungit in pat, pentru a-si reveni.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 MAI 2016. Dupa cateva minute Eduard a revenit in platou insa, in conditiile in care acuza in continuare o stare de dizconfort total, a fost solicitat un echipaj al ambulantei care sa-i acorde primul ajutor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 MAI 2016. Echipajul sosit la fata locului i-a luat tensiunea si i-a facut un EKG, dupa care a decis transportarea acestuia la spital pentru cateva examene medicale mai aprofundate.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 MAI 2016. Prima concluzie trasa de medici a fost aceea ca Eduard a suferit un atac de panica, pe fondul starii de stres, desi in ultimele zile petrecute de el in competitie a evitat implicarea in materiale scandaloase si in certuri cu alti colegi de show.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 MAI 2016. Eduard nu a fost singurul concurent MPFM5 care a acuzat o stare de rau, Mihaela cerand la randul ei sa i se ia tensiunea si sa i se faca un control sumar, fara insa ca si ea sa fie trasportata la o unitate spitaliceasca.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 11 IULIE 2016. Adriana si Valentin se pregatesc de nunta!

Cristiana Petrariu Bota

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI EPISODUL 11 REZUMAT, 16 DECEMBRIE 2015. Prapastia dintre Seyit si Sura se adanceste si relatia lor este pe punctul de a se rupe definitiv

Delia Ion

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 35 REZUMAT DIN 29 NOIEMBRIE 2016. Episoade tensionate intre Elif si Kahraman

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult