MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 OCTOMBRIE 2015. Tudor a destainuit principalul motiv care ar determina iesirea lui din show

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 OCTOMBRIE 2015. Cum fiecare sezon de „Mireasa pentru fiul meu” are cate un „printisor”, in MPFM5 acest rol i-a revenit lui Tudor, intrat in show-ul matrimonial alaturi de mama lui, doamna Luiza.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 OCTOMBRIE 2015. O prezenta spectaculoasa care nu de putine ori a furnizat numeroase materiale dezbatute in timpul emisiunilor desfasurate in direct. Pe parcursul acestei stagiuni, a vrut sa faca un cuplu atatcu Liliana, obisnuita a titlului de „mireasa sapatamanii”, cat si cu Adriana, o concurenta cu mare priza la public.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 OCTOMBRIE 2015. Nu ar fi spus „NU” nici unei relatii cu Loredana cea care, la un moment dat declarase ca se simte foarte atrasa de el insa povestea de dragoste s-a terminat inainte de a incepe odata cu venirea in emisiune a mamei Loredanei si a uneia dintre bunele sale prietene care l-au pus pe Tudor intr-o lumina nefavorabila.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 OCTOMBRIE 2015. A venit randul Florentinei sa reprezinte o „tinta” a lui Tudor insa dupa cateva zile de cunoastere, Tudor a remarcat ca aceasta nu este genul de fata pe care o cauta el in aceasta emisiune, lipsa de maturitate a Florentinei fiind cel mai mare obstacol pentru o eventuala relatie.

In aceste conditii, Tudor este din ce in ce mai hotarat sa paraseasca show-ul „Mireasa pentru fiul meu” unul dintre motivele invocate fiind faptul ca el nu mai rezista fara mangaierile unei femei.

„De la 16 ani nu am stat fara dragoste. Vreau sa plec, nu pot sa stau fara sex! Glumesc, nu pot sa stau nici fara dragoste, nici fara sex. Doar pe o singura persoana am iubit, iar de restul doar m-am atasat”, a declarat Tudor, vineri, in emisiunea „Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1.

Stiri pe aceeasi tema

ANSAMBLUL CODRULETUL, NEXT STAR 24 MARTIE 2016. Calusarii au facut show pe scena NEXT STAR

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 SEPTEMBRIE 2015, cuplul Robert-Casandra da primele semne de slabiciune

Delia Ion

PROGRAM RATB DE CRACIUN. Program tramvaie, autobuze in Bucuresti pe 25, 26, 27 decembrie 2015

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult