MIREASA PENTRU FIUL MEU 31 MARTIE 2014. Oana este tinta tuturor atacurilor din Casa!

Bogdan
By Bogdan martie 31, 2014 15:16

MIREASA PENTRU FIUL MEU 31 MARTIE 2014. Oana este tinta tuturor atacurilor din Casa!

Oana este, in acest moment, cel mai atacat concurent al emisiunii Mireasa pentru fiul meu. Constantina nu pierde nicio ocazie pentru a-i reprosa bacauancei fatarnicia si falsitatea dusa la extrem.

Chiar mai inversunat decat iubita sa, este Raymond. Acesta lanseaza veritabile torpile verbale indreptate atat spre Oana cat si spre Viorel si mama sa Aurica.

Gina, fosta prietena a Oanei, s-a simtit tradata dupa ce aceasta i l-a “suflat” pe Viorel, pentru a forma un cuplu.

Alin, si el un vechi simpatizant al Oanei, ii sustine, de foarte multe ori, pe contestatarilor acesteia. Nu i-a cazut deloc bine faptul ca sustinatorii cuplului Oana-Viorel au jignit-o pe mama lui. S-a simtit dator sa intervina, si sa le reproseze celor doi ipocrizia de care dau dovada.

Laur a fost potolit cu greu de iubita sa Florina dupa ce zile la rand a dus un adevarat razboi verbal cu cea despre care, toti au crezut ca ii va fi iubita.

Aurelian a parasit sambata competitia, la capatul unui vot elocvent, din partea fanilor emisiunii. Nu a parasit Casa inainte de a-i crea un portet indoielnic Oanei. A putut sa o observe pe Oana atat din punct de vedere al telespecatorului, pana in luna februarie a acestui an, cat si a colegului de competitie si concluzia lui a fost ca Oana s-a schimbat, de mai multe ori, de-a lungul ultimelor luni, in functie de interesele pe care le-a urmarit.

Desi ar fi trebuit sa-i fie cel mai mare sustinator, nici iubitul ei, Viorel, nu o tine in puf. Nu sunt multe momentele in care o alinta pe Oana cu vorbe mieroase si relatia dintre ei pare, de cele mai multe ori, una de complezenta, a carui scop este unul, si acela binecunoscut.

Ramane de vazut ce se va intampla in continuare, avandu-se in vedere ca deja competitorii ramasi au intrat in a doua jumatate a competitiei si deja se contureaza strategiile finale.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.