MIREASA PENTRU FIUL MEU 31 MARTIE 2015. Cristi s-a inscris pe lista pretedentilor la inima Anei

Delia Ion
By Delia Ion martie 31, 2015 21:57

MIREASA PENTRU FIUL MEU 31 MARTIE 2015. Cristi s-a inscris pe lista pretedentilor la inima Anei

Inca de la intrarea ei in casa emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” Ana a fost considerata una dintre cele mai frumoase fete care au participat vreodata la acest show matrimonial. Cum era de asteptat, pretendentii la inima ei nu au intarziat sa apara. Mai intai Petru si mai apoi Gabi au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a intra in gratiile frumoasei domnisoare.

Din diferite motive, Ana nu a format un cuplu cu niciun unul dintre cei doi concurenti insa, la interval, se anunta un nou baiat care si-ar dori mult sa o cunoasca mai bine pe Ana din postura de iubit.

In ultimele zile, Ana a fost filmata petrecand mai mult timp in compania lui Cristi, cel care marturisise inca de la inceput ca o simpatizeaza foarte mult pe frumoasa bucuresteanca. Cei doi au recurs chiar si la jocuri nevinovate care au aprins imaginatia telespectatorilor.

Cristi a fost filmat in timp ce ii aranja parul concurentei, gestul dand frau liber zvonurilor ca intre cei doi s-au putea infiripa ceva. Cei doi, insa, au tinut sa lamureasca cum stau lucrurile intre ei.

“Eu nu vreau sa o cuceresc, eu vreau doar sa ma apropii de ea. Ea a suferit mult. Nu mi-a dat sperante. Mi-a spus ca nu mai vrea sa formeze un cuplu in casa. imi place de ea… Cum sa facem o relatie afara, ca sunt 500 de km distanta. daca aici nu se leaga nimic…”, a marturisit Cristi.

“Am vorbit si i-am spus foarte clar ca intre noi nu o sa fie nimic. Sper sa fi inteles”, a afirmat Ana.

Petru a comentat si el pe marginea unei eventuale relatii intre Ana si Cristi.

“Mie nu mi s-a parut nicicum. Se vede clar ca el incearca sa se apropie de ea. Pe mine nu m-a lasat niciodata sa-i fac parul. Pe mine tot timpul ma respingea… Eu m-as bucura pentru ei”, a spus el.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.