MIREASA PENTRU FIUL MEU 31 MARTIE 2015. Cristian este votat de fanii celorlalti concurenti sa nu reintre in casa
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 31 MARTIE 2015. Cristian este votat de fanii celorlalti concurenti sa nu reintre in casa

Votul din aceasta saptamana la show-ul „Mireasa pentru fiul meu” are o insemnatate sporita in conditiile in care va desemna daca primii doi clasati in topul celor mai indragiti baieti ai acestui sezon vor reintra in casa dupa ce au pacatuit sarind gardul.

Deja sunt ore bune de cand optiunile fanilor MPFM4 sunt contorizate astfel incat se poate creiona deja un posbil deznodamant. De departe, cel mai asteptat rezultat va fi decizia in privinta lui Cristian, ales luni la rand drept cel mai iubit concurent al acestui sezon.

Tot la fel de adevarat este insa faptul ca simpatizantii celorlalti concurenti fac calcule menite sa rastoarne ierarhiile existente pana acum in aceasta competitie.

Principalul pericol pentru toti concurentii il reprezinta Cristian de aceea tot mai multe voci din toate grupurile concurente au promovat ideea de a se vota impotriva intrarii sale in casa. Sustinatorii Radu considera ca o data cu iesirea lui Shonea au drum deschis catre castigarea competitiei, mai ales acum cand eventualul castig a scazut considerabil, Radu chiar pronuntandu-se in cursul zilei de ieri asupra faptului ca ar dori sa paraseasca comepetitia legal dupa sanctiunea aplicata de staff.

HOTWEEK ITI RECOMANDA SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 31 MARTIE 2015. Marian: Nu mi se pare corect sa reintri in casa daca ai incalcat regulamentul!

Dincolo de prietenia dintre Marian si Cristian , sustinatorii celui dintai si-au facut calcule pentru eliminarea lui Cristian , pornind de la premisa ca astfel sustiantorii shonisti isi vor indrepta atentia catre cuplul pe care il iubesc.

Din pacate, asa cum s-a procedat si in cazul altor votari importante, staful a hotarat deja rezultatul prezentat sambata in viitoarea gala saptamanala, atat Cristian cat si Radu urmand sa reintre definitiv in competitie dupa voturi care vor depasi 70% din totalul optiunilor.

Related posts

TE VREAU LANGA MINE 23 OCTOMBRIE 2015. Diana a avut parte la paravan nu de unul ci de doi pretendenti

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mirela Boureanu Vaida uimita ca Teodor dansa cu Simona

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. O noua intalnire a fostilor concurenti MPFM4 la pare au lipsit Cristian si Elly

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult