MIREASA PENTRU FIUL MEU 31 MARTIE 2015. Marian: Nu mi se pare corect sa reintri in casa daca ai incalcat regulamentul!
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 31 MARTIE 2015. Marian: Nu mi se pare corect sa reintri in casa daca ai incalcat regulamentul!

La finalul emisiunii de luni, comisia de decizie a hotarat ca Radu si Cristian, cei doi „fugari” din casa de la Stefanesti sa revina temporar printre concurentii acestui sezon pana la decizia finala care va fi luata in urmatoarea gala saptamanala.

Anuntul a fost facut de moderatoarea Andreea Mantea si a aparent a produs mare entuziasm in randurile colegilor de competitie care nu s-au sfiit sa nu-si expime bucuria prin urale.

Reactii firesti insa doar pana la proba contrara reprezentata de un material care a fost prezentat in cadrul emisiunii de marti, insa care a putut fi urmarit doar de telespectatori, concurentii urmand a-l viziona la un moment considerat „potrivit” de staf.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU. Marian, foarte zambitor dupa ce a aflat ca si Radu a sarit gardul casei

In material au fost cuprinse mai multe dialoguri dintre colegii de competitie ai celor doi din care reiesea ca nu prea le-ar conveni ca Radu si Cristian sa aiba parte de un tratament preferintial si sa fie reprimiti in casa fara niciun fel de sanctiune.

Au fost surprinsi luand atitudine Andrei, Teodor, Nicolae, Danut si, surprinzator, Marian, cel care se lauda cu „titlul” de cel mai bun prieten din emisiune al lui Cristian.

Totul in concordanta cu zicala „frate frate dar branza-i pe bani” caci, intr-un dialog purtat cu iubita sa Cristiana, Marian si-a exprimat cat se poate de clar nemultumirea fata de o eventuala reintrare in casa a lui Cristian si a lui Radu.

Desi Cristiana a incercat sa nuanteze mesajul subliniind ca o reintrare in competitie a „fugarilor” ar fi insotita de imposibilitatea acestora de a mai castiga un premiu banesc, Marian a subliniat ca lui nu i se pare deloc corecta o reprimire a acestora in casa.

Marian: „Bai nene daca o iau ca si cum nu s-a intamplat nimic, toata lumea o sa vrea sa sara gardul.”

Cristiana: „Pot fi reprimiti insa nu o sa mai aiba drept la bani ca si Laur din sezonul trecut”.

Marian: „Pai si Laur a sarit gardul? Este altceva caci Laur nu a incalcat nicio regula. Vorbeam si cu baietii in casa ca de acum la oricine poate sa-i sara tandara, sa sara gardul si apoi vina inapoi.”

Stiri pe aceeasi tema

Danut de la Mireasa pentru fiul meu a fost surprins pe strada din Capitala impreuna cu o tanara

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Ionela MPFM4 a oferit informatii in privinta stadiului in care se afla sarcina ei

Delia Ion

HOROSCOP 30 MAI 2016. Predictii astrologice pentru ziua de luni!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult