11.2 C
România
25 octombrie 2020
MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 APRILIE 2015. Primul gand al lui Petru in momentul reintrarii in casa a fost sa intrebe ce s-a intamplat cu Ana
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 APRILIE 2015. Primul gand al lui Petru la reintrarea in casa a fost sa intrebe ce s-a intamplat cu Ana

In gala de azi, Petru a avut parte de acelasi tratament de care „au beneficiat” in gala trecuta Cristian si Radu, cu totii autorii aceluiasi gest interzis de regulamentul competitiei: fuga din casa dupa ce au sarit gardul.

Petru a fost pus sa aleaga intre conditia de concurent fara drepturi depline la premiul cel mare si eliminarea din competitie insotita de plata unei amenzi de 30.000 de euro. La rece totul se vede altfel astfel incat Petru a optat pentru a continua in emisiune, cu acceptarea tuturor conditiilor impuse de staf.

A participat la gala din postura de invitat, implicandu-se intr-o discutie la care au mai participat Gabi si Bianca, cea mai buna prietena a Anei. A fost si momentul in care a aflat in premiera despre faptul ca si Ana i-a urmat exemplu si a ales sa paraseasca emisiunea „pe usa din dos”.

CITESE SI: Ana a sarit gardul Mireasa Pentru Fiul Meu! Ghici pentru cine: pentru Gabi sau pentru Petru?

Petru a fost foarte surprins de vestea primita din partea moderatoarei acestui show, Andreea Mantea, insa in timpul emisiunii desfasurate in direct nu a primit foarte multe detalii despre cele intamplate cu fata pentru care si-a marturisit iubirea in numeroase randuri.

Dupa finalul emisiunii Petru a ramas in casa fiind intampinat de cu simpatie de toti colegii de competitie care, in ciuda discutiilor aprinse din cadrul unor emisiuni, nu s-au sfiit sa-si manifeste simpatia fata de el.

Petru a demonstrat ca a ramas acelasi „nebun frumos” caci, dupa ce i-a salutat pe cei prezenti, primul sau gand a fost sa afle ceea ce s-a intamplat cu Ana, cu o zi inainte, minimalizand situatia complicata in care se aflat chiar el.

Petru: „Cum s-a intamplat cu Ana? Eu sunt ok. Hai sa vorbim de Ana. Cand s-a intamplat? Aseara?” au fost primele cuvinte rostite de Petru imediat dupa ce a intrat in casa.

Andrei, Nicolae si Teodor i-au povestit cele intamplate cu Ana apoi Petru le-a spus tuturor ca a petrecut cateva zile dificile la hotelul in care a fost dus de staf si ca a acceptat sa reintre in casa pentru a nu plati amenda impusa de incalcarea regulamentului competitiei.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 38 REZUMAT, 26 APRILIE 2018

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 IANUARIE 2016. Eveniment surpriza care ar putea schimba desfasurarea MPFM5

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Oana MPFM3, cina romantica alaturi de noul ei iubit

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult