LILIANA MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 IANUARIE 2016. Liliana, prima concurenta MPFM5 ceruta in casatorie in 2016

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 IANUARIE 2016. Debut furtunos de an la „Mireasa pentru fiul meu”. 2016 a inceput in aceeasi stare de tensiune care persista intre fetele angrenate in competitie de mai multe saptamani dar si cu un eveniment pe cat de inedit, pe atat de spectaculos.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 IANUARIE 2016. Desi in acest moment pozeaza ca fata singura si in continuare in cautarea jumatatii sale sentimentale, Liliana a avut ocazia de a fi ceruta in casatorie la trecerea dintre ani de un barbar pe care il vazuse pentru prima oara doar cu cateva ore in urma.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 IANUARIE 2016. Este vorba despre unul dintre artistii care au incins atmosfera cu ocazia petrecerii de Revelion si care a „cedat” pasiunii nebanuite care nu i-a dat pace din momentul in care a cunoscut-o pe Liliana.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 IANUARIE 2016. Pe cat de surprinzatoare a fost initiativa artistului de a o cere in casatorie, pe atat de prompt a venit si raspunsul actualei locatare a Casei de la Stefanesti: „Da, accept!” au fost cuvintele Lilianei si peste numai cateva momente purta deja la mana inelul de logodna oferit in dar de petitorul ei.

Stiri pe aceeasi tema

ANDREI SURDU, ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016. Un pianist desavarsit in semifinala 1

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Simona s-a reintors in bratele fostului iubit

Delia Ion

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 39 REZUMAT, 2 MARTIE 2016. Dezvaluirile scrisorii lasate de Yusuf aduce mari schimbari in viata celor prezenti la logodna lui Bahar cu Ates

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult