MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MAI 2015. Mama Andradei: Andrada iu iubeste pe Radu insa s-a indragostit de un om care nu merita!
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MAI 2015. Mama Andradei: Andrada il iubeste pe Radu insa s-a indragostit de un om care nu merita!

Prima emisiune de la revenirea Mirelei Boureanu Vaida pe postul de moderatoare a show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” a fost una extrem de emotionanta. Nu au lipsit lacrimile si regretele in conditiile in care prin telefon, in legatura directa, au intrat atat mama Andradei cat si mama lui Radu, parinti ai cuplului care s-a destramat chiar de 1 mai.

Prima invitata sa-si exprima parerea despre cele intamplate in weekend a fost mama Andradei care a fost cat se poate de categorica in a-l desemna pe Radu drept singur responsabil in ruptura relatei in care era implicata si fiica ei.

„Ma doare sufletul pentru tine Andrada. Ma doare sufletul cand vad ca nu deschizi ochii sa vezi ca Radu nu te iubeste”, au fost primele cuvinte ale interlocutoarei in moemntul cand a intrat in direct prin telefon.

A fost doar inceputul caci a continuat pe acelasi ton acuzandu-l pe Radu nu numai ca nu are sentimente pentru Andrada dar si profita de dragostea fetei sale si apoi se erijeaza in victima: „Radu doar a profitat de sentimentele Andradei. Andrada s-a indragostit de un om care nu merita. Ea este un inger si Radu nu face decat sa o ponegreasca.”

Doamna Mirela a intervenit in discutie si i-a cerut si problema concurentului in privinta acuzelor: „Radu, este adevarat ca nu ai avut niciodata sentimente pentru Andrada?”

Radu: „Este doar parerea mamei Andradei.”

„Eu am crezut in Radu dar m-am inselat. Ori de cate ori a a vut ocazia sa o calce in picioare pe fata mea, a facut-o fara regrete”, a concluzionat mama Andradei.

Si mama lui Radu a intrat in direct pentru a-si spune punctul de vedere. A preferat sa para neutra considerand ca ambii concurenti ai o parte de vina dar ca Radu pacatuieste prea mult prin orgoliul dus la absurd: „Amandoi sunt copiii mei. Radu si Andrada au gresit in egala masura. Nu vreau sa fiu subiectiva. Radu, lasa orgoliul deoparte!”.

Cel care a avut ultimul cuvant in acest episod a fost Radu. Constanteanul a subliniat ca a fost o decizie luata in timp, fara nicio influenta legata de ispitele momentului si ca fiind maturi, nu este nevoie de o parere venita din partea parintilor: „Suntem maturi, nu cred ca este cazul sa intervina parintii. Decizia era luata inainte de venirea ispitelor. Nu incerc deloc sa ma victimizez!”.

 

Related posts

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 MARTIE 2015. Fanii sunt decisi sa voteze eliminarea Anei din competitie

Delia Ion

BILETUL ZILEI 17 IANUARIE 2017. Perioada dominata de meciurile din Cupa Africii

Bogdan

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 14 REZUMAT, 31 OCTOMBRIE 2016. Tensiuni maxime intre Kahraman si mama lui

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult