Life

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MARTIE 2014. Oana s-a saturat de singuratate si a format cuplu cu Viorel!

Surprizele se tin lant in emisiunea Mireasa pentru fiul meu. Se credea ca monotonia va cuprinde Casa, in lipsa concurentilor plecati la munte, pentru o scurta bine-meritata vacanta.

Nu a fost asa caci cei ramasi la Bucuresti au creat mai multe subiecte de discutie.

Cel mai important este, desigur, formarea unui nou cuplu.

Dupa ce sambata, dupa finala saptamanala, Laur si Florina au decis sa alcatuiasca o pereche, luni a venit timpul ca Oana, sa se decida sa renunte la singuratate si sa se apropie de Viorel, unul din baietii intrati de curand in Casa.

Cei doi au gatit impreuna in ultimele zile si au dansat pe melodii specifice petrecerilor de la nunta.

Apropiere dintre ei a venit firesc astfel incat, ziua de marti, i-a gasit in cuplu.

Chiar si acest eveniment avea insa sa provoace noi discutii in Casa.

Gina, o alta veche fata ramasa fara pereche, pana de curand, pusese si ea ochii pe Viorel. Chiar isi facea sperante destul de mari in legatura cu un posibil cuplu, alaturi de acest baiat.

Culmea, Oana, buna prietena si confidenta, o incuraja chiar sa se apropie de Viorel insa, relitatea a dovedit ca si ea era interesata de acesta.

Gina a fost forte dezamagita de cele intamplate astfel incat, a fost randul ei ca sa o numeasca pe Oana, „o prefacuta”, prietenia dintre cele doua vechi concurente, fiind pusa serios in pericol.

Cei plecati la Poiana Brasov s-au intors, cum era de asteptat, cu bateriile incarcate. Toti au avut parte de momente foarte frumoase, de relaxare, certurile dintre diferitele tabere parand episoade complet nefericite.

Stiri pe aceeasi tema

Radio Europa Libera se aude din nou in Romania, adaptat la mijloacele de comunicare moderne, cu alte studiouri si alte voci

Cristiana Petrariu Bota

Recomandari pentru masa de Paste. Conf. univ. dr. Maria Nitescu: Sarbatorile trebuie sa fie prilej de bucurie, nu de imbolnavire!

Cristiana Petrariu Bota

EUROVISION 2014: Regulament mai aspru anuntat de organizatori

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult