MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MARTIE 2015. Catalin traieste o noua poveste de iubire dupa despartirea de Madalina

Delia Ion
By Delia Ion martie 4, 2015 18:21

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MARTIE 2015. Catalin traieste o noua poveste de iubire dupa despartirea de Madalina

Catalin si Madalina au format cel mai atipic cuplu al sezonului 4 “Mireasa pentru fiul meu” in conditiile in care cei doi erau buni amici pana in momentul in care au inceput o relatie si, in plus, era destul evidenta o diferenta fizica si de mentalitate intre ei.

Nu au fost cei mai iubiti concurenti din emisiune insa nu au dus niciodata lipsa de incurajari venite de afara de la simpatizanti, mai ales in primele zile de cuplu cand inca mai faceau parte din “gasca vesela” a stagiunii.

Treptat Catalin a intrat in dizgratia colegilor de competitie si a telespectatorilor show-ului din cauza comportamentului sau fata de Madalina considerat total nepotrivit unei povesti sentimentale dar si a limbajului extrem de “colorat” prin care Catalin isi impunea punctele de vedere.

Chiar si in conditiile in care mama Madalinei incepuse sa se impotriveasca relatiei avute de fiica sa cu fiul Ecaterinei, Catalin si Madalina au continuat sa fie impreuna in competitie pana cand au parasit Casa de la Stefanesti.

A fost insa o problema de zile pana la despartire, Madalina fiind cea care a facut publica ruptura printr-un mesaj postat pe retelele de socializare.

De curand a venit si din partea lui Catalin o confirmare evidenta: in imaginile aparute pe internet apare impreuna cu o fata despre care spune ca este noua lui iubita.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.